Netflix o ironizează pe Viorica Dăncilă cu o postare virală pe Facebook

 

O postare apărută pe pagina de Facebook a Netflix o ironizează pe Viorica Dăncilă pe deja celebrul subiect ”2020”. Urmarea, mii de like-uri și sute de share-uri. 

Pagina de Facebook din România a rețelei Netflix o ironizează pe Viorica Dăncilă pe subiectul 2020. Administratorii paginii de Facebook au postat o imagine cu un tatuaj cu inscripția 20 20, cu mesajul: ”Direct din lumea răsturnată”, aluzie la realitatea paralelă din filmul produs de Netflix ”Strager Things”.

Gluma vine după ce joi șefa guvernului a adăugat încă un episod pe lista, deja lungă, a greşelilor de pronunţie sau de exprimare. 

În şedinţa de joi, Viorica Dăncilă a pronunţat într-un mod ciudat titulatura campionatului european de fotbal din 2020. Practic, a transpus în română modelul de pronunţie anglo-saxon.  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?