Mireasa lăsase un scaun liber pentru fiul ei mort acum 2 ani și s-a prăbușit când a văzut cine apare

 

O femeie care s-a căsătorit la doi ani după moartea fiului a avut o surpriză uriașă în timpul ceremoniei, când un tânăr a apărut pentru a vorbi cu ea.Becky, o femeie din SUA, a trecut prin cel mai mare coșmar al unei mame - moartea fiului, dar a reușit să meargă mai departe și să se bucure pe cât posibil de viață.

Căsătoria cu omul iubit a venit la doar doi ani după decesul fiului, iar Becky avea încă memoria copilului ei vie în suflet. A lăsat, prin urmare, în mod simbolic, un scaun liber în primul rând, cu un mesaj adresat fiului.

Ce nu a știut, și nu a aflat decât în ziua ceremoniei, era că viitorul ei soț îi pregătise o surpriză.

La nuntă venise un tânăr pe care femeia îl cunoștea prea bine - Jacob, cel care primise inima fiului ei după moartea acestuia. Într-un fel, fiul ei era acolo, la nuntă, alături de ea.

Femeia a ascultat cu stetoscopul inima fiului ei, iar printre nuntași nu a mai existat vreunul care să își poată stăpâni lacrimile. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?