Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii din partid

 

Liviu Dragnea a vorbit despre situaţia de la organizaţia de Ilfov, dar şi despre zvonurile că unii lideri care i se opun ar dori să facă presiuni pe parlamentari pentru a demisiona din grupul parlamentar."S-a discutat despre Ilfov pentru că acolo s-a întâmplat ceva inacceptabil, toți parlamenmtarii PSD și-au dat demisia în bloc. Sigur doamna Firea a spus că nu știa. A fost o acțiune de neacceptare pentru că este poate cel mai grav lucru pe care îl poate face un președinte de organizație, să îndemne să își dea demisia", a mai spus Dragnea. 

Acesta a anunțat că s-a votat dizolvarea Biroului Permanent Județean Ilfov. "Sperăm săptămâna viitoare să avem o conducere interimară care să reorganizeze activitatea în Ilfov. S-a propus retragerea sprijinului politic a doamnei Firea pentru funcția de viceprețedinte PSD. Eu nu am supus la vot această propunere. Ulterior doamna Firea a spus că va demisiona din funcție".

"Eu în continuare sper ca cele spune în ședință să fie lucruri spuse cu bună credință și seriozitate. Am mai citit prin presă despre niște intenții ale unor colegi să semneze demisii în alb să fie doar zvonuri și să nu se transpună în realitate, pentru că acest lucru nu poate fi justificat și explicat de nimeni care generează aceste acțiuni", a afirmat Dragnea.

Dragnea a spus că are speranţa că Mihai Fifor va organiza foarte rapid departamentele partidului, care vor fi în oglindă cu fiecare minister.

Liviu Dragnea a spus că despre situaţia de la PSD Bucureşti a trebuit să se discute după demisia Gabrielei Firea.

El a precizat că s-a propus să i se retragă sprijin politic pentru Gabriela Firea din funcţia de vicepreşedinte, dar că el nu a supus la vot, însă ulterios Firea a anunţat că doreşte să-şi dea demisia şi din această funcţie.

”Am discutat ca aceste dispute fără fundamente reale, serioase să înceteze. (...) Eu în continuare sper ca ceea ce s-a spus în interior aceste şedinţe să fie lucruri spuse cu bună credinţă şi cu sinceritate. De asemenea, îmi doresc foarte mult ca anumite zvonuri pe care le-am auzit în presă - să pună alţi parlamentari să semneze nişte demisii în alb - să fie pure speculaţii”, a mai spus liderul PSD.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?