Leo Iorga trece prin momente grele. Cozmin Gușă donează bani pentru operație

 

Leo Iorga are nevoie urgentă de o intervenție specială, după ce cancerul, boală pe care a descoperit-o în 2011, a recidivat. Acționarul Realitatea Media- Cozmin Gușă- a sărit în ajutorul artistului cu suma de 5000 de euro pentru operație și a solicitat și ajutorul prietenilor săi pentru a dona bani. 

Leo Iorga a povestit în emisiunea "România 2019" că săptămâna viitoare va pleca la Hamburg pentru investigațiile medicale și operație.

"Sunt foarte emoționat că văd atâta lume că-mi sare în ajutor. Este impresionant! Sunt niște tumori crescute la plămâni, voiam să sun la Guiness Book să întreb dacă a mai cântat cineva doar cu un plăman vreo 500 de spectacole, asta impune o intervenție. La noi nu se face această intervenție. Medicii mi-au recomandat să merg la Hamburg. De aceea, săptămâna viitoare voi decola spre Hamburg, fratele meu a declanșat o strângere de fonduri. Suma este mare, vreo 70.000 de euro. Trebuie să intervin foarte repede la formațiunea de la plămân și trebuie să stau o lună acolo, apoi trecem la partea de cap.", a spus Leo Iorga, la Realitatea TV, care a mai ținut să le mulțumească celor care i-au oferit deja un sprijin financiar și moral. 

Cozmin Gușă a anunțat în direct că va contribui cu o sumă de bani pentru ca artistul să se vindece.

"Eu, prietenul tău, Cozmin Gușă, o să vin cu 5000 de euro. Le solicit și prietenilor mei, cei 10-20 de prieteni care se uită acum la noi, să contribuie și ei.

Eu vreau să te asigur  (n.r Leo ) că banii ăștia îi vei avea. Tu ai făcut pentru noi, pentru comunitate, pentru spiritul ăsta rock & roll și este datorie, ca și noi să dăm înapoi.", a spus Cozmin Gușă.

 

Familia artistului a postat un mesaj dureros pe contul de socializare și cere ajutorul.

„Terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție speciala Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg. Noi, familia, îl știm pe Leo Iorga – omul. E un soț, un tata și un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos și vesel. Și ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp. Pe artistul Leo Iorga îl știți și voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat in sufletele iubitorilor de gen- După ani și ani’, „Singur în noapte’, „Să te gândești la mine’, „Trenul pierdut’, „Cine ești tu oare etc .

Contăm pe voi, cei care îl iubiți, să fiți alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operație. Vă mulțumim că i-ați fost alaturi pana acum și simte că-i sunteți alături în continuare.Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiți binecuvantati’, a scris familia lui Leo pe Facebook.

Donațiile se pot face și în conturile deschise pe numele lui Leo, la BCR:

CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001

CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?