Între timp, în Sultanatul Oman... doamna Dăncilă mai face turul unui muzeu FOTO

 
Dancila in Oman
Dancila in Oman
Dancila in Oman Dancila in Oman Vizita în paradisul parfumurilor

În timp ce la București scena politică stă pe un butoi de pulbere, cu episoade intercalate de circ și scandal, premierul Viorica Dăncilă, președintele executiv al unui PSD aflat în ședință cu scântei, se relaxează într-o vizită de 5 zile în țările calde...În a doua zi în vizita oficială în Sultanatul Oman, premierul Viorica Dăncilă a vizitat Muzeul Național din Muscat, informează Times of Oman.

Viorica Dăncilă a fost însoțită în turul muzeului de ministrul Educației din Oman, dr. Madiha Al Sheibani. Dăncilă se află în Oman într-o vizită de trei zile care a început ieri. Muzeul vizitat de Dăncilă are 13.700 de metri pătrați și găzduiește peste 5.500 de obiecte care prezintă bogatul patrimoniu cultural al Omanului.

După cum se vede în fotografiile publicate de presa din Oman, Viorica Dăncilă este însoțită la muzeu, între alții, de Petre Daea și de ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Dar momentul culminant al vizitei premierului României s-a petrecut ieri când Viorica Dăncilă a avut o vizită oficială la renumita fabrică de parfumuri Amouage Perfume Factory, una dintre cele mai vestite din Orientul Mijlociu. De altfel, Omanul este recunoscut pentru industria parfumurilor, considerată patrimoniu cultural

Tot ieri, Viorica Dăncilă a vizitat sediul luxos al Royal Opera House:

Tot duminică, Dăncilă a avut o întrevedere cu Alteța Sa Regală Sayyid Fahd bin Mahmoud al-Said, viceprim-ministru al Consiliului Miniștrilor din Sultanatul Oman.

Cei doi demnitari au realizat, potrivit unui comunicat al Executivului de la București, un schimb de opinii asupra situației din Orientul Mijlociu, prim-ministrul român apreciind poziția echilibrată a Sultanatului Oman în dosarele regionale.

Într-un comunicat de presă al Executivului, se spune că Viorica Dăncilă, a participat luni, 5 noiembrie 2018, la ceremonia de inaugurare a Ambasadei României de la Muscat. Imaginile nu au nevoie de comentarii:

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?