Gușă: Realitatea Plus e doar opțiunea de rezervă. Vrem să salvăm Realitatea TV

 
Cozmin Gușă, dezvăluiri la Realitatea TV
Cozmin Gușă, dezvăluiri la Realitatea TV

"Vrem să identificăm împreună cu avocații cum putem să blocăm această ciudățenie" - hotărârea de luni a Curții de Apel București de a infirma planul de reorganizare propus pentru Realitatea Media și de a trimite cauza la judecătorul sindic "în vederea intrării în faliment", a spus, marți, Cozmin Gușă pentru HotNews.ro.Gușă acuză că s-a încercat preluarea brandului de la OSIM și oprirea Realității TV pe timpul campaniei electorale:

 
”Veste șoc! Dragnea și cei din statul paralel, respectiv Coldea, despre care tot vorbesc de atâtea luni și-au văzut visul cu ochii. Au reușit, înaintea campaniei electorale, în această seară, în urma cu o oră, să obțină o decizie la cerearea ANAF, definitivă, de intrare în faliment a Realitatea Media. Ceea ce ni s-a tot promis în guvernarea Dragnea și Ponta, în acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include și pe Coldea, au reușit să obțină decizia în instanță, care este una neașeptată pentru noi. Ne așteptam ca instanța să dea dreptate unui demers corect făcut de noi, și nu de a da satfisfacție unor oameni care batjocoresc statul român.

Filmul pe scurt este așa: noi am obținut un plan de reorganizare, în care trebuia să plătim datoriile debitorilor, după ce ANAF-ul lui Dragnea refuzase celălalt plan prin care ne angajam să plătim total datoriile la stat. Printr-o decizie corectă, a fost aprobată celălalt plan, care ne dădea posibilitatea să plătim debitorii pe care îi avem, în condițiile în care toate cifrele de reducere de cheltuieli, personal, venituri, erau în regulă", a spus Cozmin Gușă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Amalia
02 Apr 13:54
Doresc să găsiți o soluție pentru a menține REALITATEA, fără ea nu mai avem realitate ! Părerea mea este că ați deranjat enorm cu emisiunile realizate în afara Bucureștiului și bineînțeles ,ați deranjat foarte tare cu emisiunile d-lui Rareș Bogdan, emisiuni la care a avut întotdeauna invitați de mare calitate FELICITĂRI pentru tot ce ați Realizat! Dumnezeu să vă ajute în continuare!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?