Firea îi izgonește pe bucureșteni pe pasarele pietonale. Proiect: 8 pasarele cu 17,5 milioane euro

 

Gabriela Firea are un nou proiect pentru București. Pietonii vor fi nevoiți să urce pe pasarele pentru a traversa șoselele Capitalei. Pietonii din București, care și-așa nu mai au loc pe trotuare, primesc interzis și pe trecerile de pietoni. Ei vor fi nevoiți să urce pe pasarele pentru a traversa anumite șosele aglomerate din Capitală. Este noul proiect propus de Gabriela Firea, luni, și deja contestat de Ciprian Ciucu, consilier general din partea PNL.

Firea a declarat, în deschiderea ședinței Consiliului General, că proiectul are drept scop asigurarea siguranței pietonilor și fluidizarea traficului.

”Nu sunt de acord cu cei care afirmă că o pasarelă pietonală este fier vechi care va rugini. Au fost foarte multe accidente în zonele în care vor fi construite aceste pasarele pietonale”, a mai spus Firea.

Unde vor fi realizate pasarelele:

”8 pasarele cu 17,5 MLIOANE EURO, în Bucuresti, pe ordinea de zi suplimentară. N-am vazut o schiță, n-am văzut nimic, doar că vor bani. Eu nu votez ruginituri inutile în oraș”, a precizat Ciucu pe pagina de Facebook. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Munteanu Ovidiu
11 Mar 18:46
Or fi cu scări rulante și copertina completă.
Răspunde
0 0
Maria
11 Mar 12:48
Aceste pasarele nu sunt bune, mai bine făceau tunele sub șosele. Dacă un om in vârsta are greutate cum poate urca /cobori, o mămica cu cărucior și un copil langa, cum se descurca? Dar dacă se face tunel, atunci se poate face, pe langa scări si o mică panta pentru copii sau pentru alimente.
Răspunde
0 0
vlad
11 Mar 12:13
se pot face din beton armat nu din metal, dar depinde cu cine a negociat parandaratul, la 17 milioane e ceva.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?