Dragoș Pătraru va fi audiat în Parlament

 

Dragoș Pătraru va fi audiat în Parlament, în scandalul ”cap de porc”, a anunțat Gigel Știrbu, președintele Comisiei de Cultură, din Parlament. 

„Eu, în calitate de președinte al comisiei, voi depune la secretariat o solicitare prin care domnul Dragoș Pătraru să fie audiat in comisie săptămâna viitoare”, a spus Gigel Știrbu. 

Diana Tușa (PSD) a propus ca după ce Doina Gradea va vorbi, aceasta să părăsească sala, iar parlamentarii să discute în lipsa ei. În replică, Gigel Știrbu s-a arătata siderat de propunere: ”Adică domnul deputat care a făcut propunerea, să nu aibă ocazia să adreseze întrebari?”. 

Înainte de a începe audierile, Gigel Știrbu(PNL)și Diana Tușa(PSD) s-au certat pe tema aprobării audierii Doinei Gradea. ”Încercați să blocați această audiere. Dacă nu erau camere, nici măcar nu ați fi venit la comisie”, i-a spus Gigel Știrbu Dianei Tușa. O reacție a avut și Beatrice Tudor(PSD): ”Sper să fie ultima dată când vom mai fi convocați oe WhatsAPP, ci așa cum prevede procedura”. În replică Iulian Bulai, deputat USR, a menționat: „Suntem aici tocma pentru că Tvr nu are o tradiție în a jigni angajații”. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?