Deschidere Leasing Automobile Bucureşti (P)

Deschidere Leasing Automobile Bucureşti
Deschidere Leasing Automobile Bucureşti

Vineri 30 Martie Leasing Auromobile cel mai mare showroom de auto rulate din Romania a deschis si la Bucuresti in B-dul Pipera numarul 1/VI. Cu acest showroom, al patrulea dupa cel de la Galati, Arad si CLUJ, dorim sa venim in intampinarea clientilor din sudul tarii cu serviciile premium pe care le oferim la achizitionarea unui autovehicul rulat prin Leasing Automobile.Pe langa o gama diversificata de marci comercializate din care mentionam Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Range Rover , echipa noastra vine in sprijinul clientului si cu o serie de servicii prin care doreste sa ridice standardele pietei de auto rulate, servicii cum ar fi : Consultanta Leasing/Credit, Livrare gratuita oriunde in tara.

Garantie extinsa pana la 2 ani, Asistenta rutiera gratuita 1 an, Kilometri certificati,Certificat de buna functionare cat si Revizie gratuita la predare automobilului achizitionat.

Cea mai mare schimbare pe care am impus-o pe piata de profil a fost ideea de showroom, un spatiu primitor si dotat la standardele pietei de automobile noi. In politica firmei abordam clientii cu respect, promptitudine si intotdeauna ne adaptam la cerintele acestuia.

Suntem intr-o continua expansiune si inbunatatire a serviciilor pe care le oferim, acestea facandu-se pe baza feedback-ului primit de la clienti cat si din urma cercetarilor pe care le efectuam periodic in domeniul pietei de auto rulate. www.leasingautomobile.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?