Denise Rifai: Noi cumva suntem supărați pe Rareș Bogdan pentru atitudinea pe care a avut-o

 

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii "Talk News", de la Realitatea TV, a vorbit pentru PS NEWS despre situaţia în care se află Rareş Bogdan, cel care a ameninţat cu demisia.Denise Rifai a precizat că "noi cumva suntem supărați pe Rareș pentru atitudinea pe care a avut-o, poate cumva împotriva redacției noastre".

"Eu am transmis aseară un mesaj. Am vorbit și cu Rareș între timp, iar rugămintea noastră pentru el și este necesar ca el să înțeleagă că este un coleg foarte important, este un tip pe care noi îl iubim și îl respectăm foarte mult. Nu este absolut deloc confortabil pentru noi, cei care lucrăm la Realitatea, pentru oamenii care lucrează la Realitatea, pentru redacția care face emisiunea lui să funcționeze, pentru această redacție care face emisiunea mea să funcționeze. Noi nu ne putem permite să spunem că Realitatea sunt eu, Denise sau sunt eu, Rareș Bogdan. Realitatea este Realitatea și Realitatea va fi cu sau fără mine, Denise Rifai, cu sau fără el, Rareș Bogdan. Realitatea a dat vedete mari în media românească, înainte ca noi doi să apucăm să lucrăm la Realitatea și eu lucrez de aproape un deceniu și va fi, să dea Dumnezeu și fără noi, de acum încolo mult înainte pentru că Realitatea TV este un spirit în sine. Vorbim cu o televiziune care luptă să transmită informația corect, așa cum este ea. Și pentru asta noi muncim fantastic de mult. Noi cumva suntem supărați pe Rareș pentru atitudinea pe care a avut-o, poate cumva împotriva redacției noastre.

Ca în orice casă, ca în orice țară, noi trebuie să respectăm regulile. În România trebuie să respectăm Constituția și trebuie să respectăm legile pe care noi le avem la nivel de UE. Așa funcționează și o televiziunea, așa funcționează orice. Într-o familie sunt reguli. În această televiziunea sunt niște reguli. Noi cu toții lucrăm și suntem o echipă. Nu există ca unul să aibă mai multă putere decât în sine conducerea acestei televiziuni, care ne-a oferit toată libertatea editorială din lume. Dar sunt și reguli. Funcționăm ca o instituție Suntem într-un sistem în care trebuie să acceptăm și să respectăm regulile. Este simplu. Despre asta e vorba. Nimic mai mult. Eu cred că Rareș iubește Realitatea pe cât de mult o iubesc și eu. Cu siguranță cred că lucrurile se vor rezolva. A fost o perioadă grea și tensionată pentru toată lumea. Nu este simplu să lupți cu Guvernul României, nu este simplu să lupți cu PSD. Nu cu PSD ca partid, de altfel un partid plin de oameni capabili, ci cu această gașcă de ghelbani care conduce astăzi PSD. Și sunt momente grele. Dar eu cred că Rareș va fi parte din echipa Realității și de acum înainte. Noi avem nevoie de el. El este un coleg important pentru noi. Cred că lucrurile se vor așeza și totul va funcționa așa cum trebuie”, a spus Denise Rifai pentru sursa amintită.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?