Dăncilă nu a trimis la Bruxelles propunerea de rezervă a PSD pentru comisar european, Gabriela Ciot

 

Viorica Dăncilă nu a trimis la Bruxelles și varianta de rezervă a PSD pentru funcția de comisar european, Gabriela Ciot. Dăncilă a declarat, luni, că pe masa șefei desemnate a CE Ursula von der Leyen se află propunerea Rovana Plumb-Dan Nica, iar în condițiile în care Plumb a fost respinsă, "rămâne valabilă a doua nominalizare, Dan Nica".

"Am discutat despre două persoane pe care le-am nominalizat pentru funcţia de comisar european. Am avut o discuţie şi cu domnul preşedinte Iohannis. Am trimis cele două nominalizări. Prima nominalizare a căzut, mergem pe a doua nominalizare. Nominalizările au fost deja trimise la Bruxelles. Rămâne valabilă a doua nominalizare, domnul Dan Nica", a declarat, luni, Viorica Dăncilă.


Dăncilă a spus că pe masa șefei desemnate a CE Ursula von der Leyen se află propunerea Rovana Plumb-Dan Nica: "Trebuie să fie o egalitate de tratament. Doamna preşedinte a Comisiei este foarte deschisă, un om foarte implicat, al dialogului. Facem şi noi ceea ce fac şi ceilalţi. Se află (pe masa preşedintelui Comisiei Europene - n.r.) adresa pe care am trimis-o şi în care am făcut cele două nominalizări, Rovana Plumb şi Dan Nica".


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?