Cuvântul care îi face pe bărbați să te iubească toată viața

Cuvântul care îi face pe bărbați să te iubească toată viața
Cuvântul care îi face pe bărbați să te iubească toată viața

Fie că ești într-o relație sau tocmai ai ieșit dintr-una, trebuie să știi că bărbații sunt impresionați doar de un cuvânt special. Acest cuvânt miraculos poate să îi facă să se îndrăgostească de tine și să te iubească și mai tare sau chiar să se întoarcă la tine. Ei te vor aprecia și mai mult și își vor dori să te aibă alături toată viața.Acest cuvânt poate fi rostit ori de câte ori este nevoie. Dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație, ești liberă să blestemi toți bărbații de la un capăt la celălalt al pământului. Dar, înainte să faci asta, folosește cuvântul magic. E posibil să fii tentată să te cerți cu el și să îi ceri să îți explice motivele despărțirii. Să nu faci asta! Acest comportament nu îi va aduce aminte de nimeni altcineva decât de mama lui! Află că bărbaților nu le place să fie cicăliți de mamele lor, scrie divahair.ro.

Iată cum poți să îl faci să se întoarcă la tine. Ori de câte ori auzi scuze penibile care sună absurd (și tu știi în sinea ta că nu sunt adevărate), spune cuvântul acesta: „ÎNȚELEG”. Apoi nu mai spune nimic. După această pauză, el va continua cu alte scuze ca să fie mai convingător, ceea ce, probabil, te vor înfuria și mai tare. Păstrează-ți calmul și răspunde, din nou, pe un ton dulce: „ÎNȚELEG”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?