Cozmin Guşă, despre demisia lui Oprea de la şefia UNPR: "O încercare de revenire a UNPR-ului"

 

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat pe marginea demisiei lui Gabriel Oprea de la conducerea Uniunii Naţionale pentru Progresul României, precizând că această decizie este o "gură de aer" pentru UNPR.

"Nu ştiu ce resorturi personale a avut. În orice caz, un preşedinte de partid are şi responsabilitatea partidului atunci când are probleme personale şi cred că el s-a gândit la amândouă: şi la partid, şi la probleme personale", a declarat Cozmin Guşă pentru psnews.ro.

Întrebat ce implicaţii ar avea această mişcare pentru UNPR, Cozmin Guşă a explicat că "orice schimbare trebuie să fie un lucru care motorizează, într-o structură care doreşte să se dezvolte sau să se consolideze": "Cred că, dacă următorul preşedinte este Valeriu Steriu (aşa cum am înţeles că s-a anunţat), e un lucru care ajută UNPR-ul. E un tip profesionist şi patriot."

La nivelul scenei politice generale, Cozmin Guşă interpretează demisia lui Gabriel Oprea "ca o încercare de revenire a UNPR-ului, care a avut o mare problemă în ultima perioadă, din pricina impresiei că s-a topit în PSD".


"Îi ajută (pe cei de la UNPR – n.r.), pentru că ei erau în două conuri de umbră: erau în conul de umbră generat de problemele preşedintelui partidului şi într-un alt con de umbră care însemna topirea în PSD. Faptul că se pot individualiza din nou este un lucru care îi ajută", a încheiat consultantul politic Cozmin Guşă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?