CFR, către constructorul care face linia Gara de Nord-Otopeni: "Să lucreze într-o zi cât alții în 7"

 

Aprilie, 2020, adică peste 13 luni de acum înainte. Atunci ar trebui să fie gata legătura feroviară dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Lucrările vor dura 14 luni din momentul în care contractul va fi semnat. Doar că până acum abia s-a deschis licitația, iar câștigătorul n-a fost stabilit. Ceva ce nu s-a inventat până acum. Ministerul Transporturilor n-a pus pe masa Guvernului proiectul de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici. De acest document depind alocările de fonduri și lucrările în sine. 

Valoarea contractului este estimată la 420 de milioane de lei. La finalul lucrărilor, cei circa 20 de kilometri dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni vor putea fi parcurși în 22 de minute. O garnitură va trece la fiecare jumătate de oră și va putea transporta 250 de călători. 

Vezi în VIDEO materialul!

 

 

.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Haznaua dem....
19 Mar 19:15
Asa suna idiotenia pura ... sa lucreze intr-o zi citi altii in 7 !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?