Ce a aflat un om după ce și-a deconectat soţia de la aparate. La 3 zile a primit vestea șocantă

Un om și-a deconectat soția de la aparate, numai pentru aa fla, după trei zile, o veste groaznică. 

Un britanic şi-a deconectat soţia de la aparate, pentru a-i oferi o moarte liniştită, numai pentru a afla, trei zile mai târziu, că aceasta este încă în viaţă, scrie Daily Mail.

Malcolm Greenhill, un britanic de 62 de ani din West Bromwich, a luat decizia de a-şi deconecta soţia de la aparatele care o mai ţineau în viaţă, pe patul de spital.

Medicii nu au mai dat nicio şansă femeii de 65 de ani, care suferise un grav traumatism cranian, după ce căzuse pe scări în locuinţa familiei.

Deşi doctorii l-au asigurat pe soţul îndurerat că femeia nu poate supravieţui mai mult de câteva minute fără a fi conectată la aparate, acesta a avut o surpriză uriaşă în momentul în care a sunat trei zile mai târziu pentru a lua trupul neînsufleţit.

Concret, medicii l-au informat că soţia sa mai este încă în viaţă. Nu a fost, totuşi, o minune. Familia a stat alături de femeie, până când aceasta a încetat din viaţă, câteva ore mai târziu.

 

 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?