Caz BIZAR: a rămas paralizată după ce a mâncat prea multă brânză. Explicaţia e uluitoare!

 

O tânără în vârstă de 22 de ani din Marea Britanie a rămas paralizată dintr-o cauză extrem de bizară: a mâncat prea multă brânză.

Pentru Sam Philpott coşmarul a început în urmă cu trei ani, când a mers într-o vacanţă în Grecia, alături de părinţii ei. Plăcut impresionată de bucătăria grecească, tânăra a mâncat atunci foarte multă brânză nepasteurizata de capră.

După revenirea în ţara natală însă, Sam a început să se simtă foarte rău, să aibă migrene, stări de greaţă, febră, să tremure necontrolat şi să simtă o slăbiciune copleşitoare în tot corpul.

Englezoaica a ajuns în cele din urmă la urgenţe, unde medicii i-au făcut analize amănunţite. Aşa a aflat că de vină pentru toate simptomele resimţite era o bacterie pe care o ingerase din brânza mâncată în Grecia.

În ciuda eforturilor doctorilor, starea tinerei s-a agravt, iar în prezent este imobilizată într-un scaun cu rotile, orice pas făcut fiind un adevărat chin.

Pentru ca fiica lor să poată primi în continuare tratament specializat, părinţii lui Sam au demarat o campanie de strângere de fonduri.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?