Care este melodia preferată a Reginei Elisabeta a II-a. Nu se poate abţine să nu danseze când o aude

 

Regina Elisabeta a II-a este foarte strictă cu tabieturile sale, mai ales cu obiceiurile care ţin de eticheta regală. Şi, deşi poate părea o fire rigină din această cauză, puţini ştiu că reginei îi place să se distreze, dar mai ales să asculte muzică.

Înainte de a i se servi micul dejun, Majestatea Sa este trezită în fiecare dimineaţă de către flautistul regal, care-i cântă zilnic sub fereastră la ora 9.00, timp de 15 minute, după cum precizează The Mirror.

De altfel, Chris Evans, crainicul de radio, a împărtăşit cu publicul său “secretul” reginei, acela că una dintre melodiile sale favorite este chiar “Dancing Queen”, care aparţine faimoasei trupe ABBA. DJ-ul a precizat că acest lucru l-a aflat chiar în timpul unui dineu regal care a fost ţinut la Castelul Windsor, în care gazda evenimentului era chiar Majestatea Sa, potrivit one.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?