Budușan Iulian, jurnalist cu aproape 20 de ani de experiență în presă, a fost atras în timpul liceului de jurnalele de știri de la TV. Motiv pentru care a hotărât că jurnalismul va fi viitoare lui carieră. Iar de pe băncile facultății asta a făcut. A trecut prin redacții de știri ale televiziunilor, a "schimbat macazul" către presa scrisă, iar de aproape 10 ani este dedicat în totalitate jurnalismului online. Domeniile de competență sunt economic, IT&C și industria auto. La Realitatea a lucrat în două perioade, prima fiind 2003-2005, iar "reîntoarcerea acasă" producându-se în toamna anului 2019. De atunci, este parte integrantă a colectivului redacțional din online.

Articolele autorului Iulian Budușan:

Noi proteste ale sindicaliștilor Cartel Alfa în fața Guvernului
Cartel Alfa protestează din nou în fața Guvernului. Care sunt solicitările sindicaliștilor
Cartel Alfa protestează din nou în fața Guvernului. Sindicaliștii solicită un salariu minim pe economie mai mare, pensii echitabile și deblocarea negocierilor colective. De asemenea, sindicaliștii acuză lipsa de justiție socială în construcția bugetului. Asta pentru că au fost înghețate drepturile pentru cei din baza piramidei salariale și au fost privilegii menținute pentru cei de la vârf.
Proteste anuntate de sindicatele din sanatate Foto Facebook SS
Două zile de proteste anunțate de sindicatele din sănătate
Cei din sindicatul Solidaritatea Sanitară anunță că, pe 1 și 2 martie vor protesta în fața Parlamentului. Acțiunile de protest au ca scop determinarea parlamentarilor să adopte amendamentele la Buget care conțin modificările ce corespund revendicărilor sindicaliștilor, pe primul loc aflându-se creșterea bugetului alocat sănătății și alocarea sumelor necesare pentru respectarea drepturilor legale și morale ale lucrătorilor din sănătate.