Anunț-bombă! Cine a semnat pactul lui Dăncilă

 

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale a anunțat, luni, că a semnat pactul pentru bunăstarea românilor propus de premierul Viorica Dăncilă, președinte al PSD. Deputatul Varujan Pambuccian a semnat, în numele grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, pactul prin care actorii politici semnatari se angajează că „vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile”.

Varujan Pambuccian a declarat că grupul parlamentar al minorităţilot naţionale a semnat pactul pe care l-a propus partidelor președintele social-democraților, Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

Liderul grupului parlamentar al minorităților a precizat că documentul „include măsuri de bun-simţ cu care mai mulţi aleşi ai grupului au fost de acord”.

„Toţi cei 11 care au fost astăzi prezenţi din grupul minorităţilor au fost de acord cu semnarea pactului. Cu lucrurile acestea de bun-simţ suntem de acord, aşa cum am fost de acord şi cu acordul propus de preşedintele Iohannis pe care iar l-am semnat, şi probabil şi la alte formule de genul ăsta, dacă sunt de tipul ăsta.

În general semnăm lucruri cum am semnat şi pactul cu preşedintele, lucruri care conferă stabilitate sistemului legislativ”, a mai declarat Varujan Pambuccian, pentru Mediafax.

Pambuccian a mai precizat că l-a convins „chestiunea legată de nemodificarea sistemului de salarizare şi de pensii şi necreşterea taxelor”, citat de Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea îşi iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dar opoziția cu asta incepe guvernarea,cu salariile judecătorilor si procuroriolor ,bre !
17 Sep 10:16
Nu dl Johnneil,dar creiază precedent! O să vedeți că PSD cere pact pe justiție,ca să reglementeze o inspecție independentă,caci nu s-a vazut control făcut in familie,respectarea legii si controlul este un atribut al parlamentului,de acee seful de la inspecția judiciară sa fie desemnat de parlament.Ca vor unii ca magistrații sa fie judecati si cercetați de ai lor,chiar daca ei fac abuzuri,ca la DNA,cercetarea o face CIA,si ea decide,nu SIIM.Pofrim ?Ați spus ceva ?
Răspunde
0 0
johnneil
16 Sep 19:46
Pai daca au semnat astia este mai mult decat suficient.
Răspunde
0 0
Trifan
16 Sep 18:37
Exista partide si politicieni care au intenții ascunse de a tăia salariile si pensiile precum guvernul Boc în 2010 și de a baga banii astfel furați în buzunarele baronilor si ai clientelei politice ca la PDL odinioară de exemplu.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?