Află când vei putea descărca Office 2016

 

Deşi modernizarea radicală a suitei Microsoft Office nu este nici pe departe o prioritate pentru , anul acesta vom avea parte de Office 2016.

Cu toate că au trecut deja câteva zile de la conferinţa Microsoft pentru anunţarea Windows 10, în continuare aflăm mici frânturi de informaţii care, pe timpul evenimentului au fost trecute uşor cu vederea. De această dată vorbim de o nouă versiune de Office.

Cea mai importantă componentă software introdusă pentru prima oară în Windows 10 va fi o referinţă către ,,aplicaţii universale” sau Universal Apps. Acestea din urmă vor fi programe care, prin prisma faptului că au fost create pentru noul SO, vor rula de minune în condiţii optime pe orice sistem sau gadget portabil, cu condiţia ca acesta să ruleze Windows 10. Mai mult decât atât, Xbox One va putea rula aşa numitele aplicaţii universale.

Din această nouă categorie de programe va face parte şi . Suita de aplicaţii de birou a Microsoft, actualizată pentru o nouă generaţie de dispozitive, va avea o ...

Vezi când va fi lansat noul Office

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?