Klaus Iohannis a diagnosticat-o pe Sorina Pintea: Lecţie de manipulare pesedistă

 

Administraţia Prezidenţială reacţionează dur la declarațiile ministrului Sănătății, Sorina Pintea: "o tehnică extrasă din manualul de manipulare al PSD, pentru a abate atenția de la problemele reale din domeniu". Reacţia vine după ce ministrul Sănătăţii a afirmat că întârzierile programelor naționale de sănătate ar fi cauzate de promulgarea cu întârziere a bugetului de stat."Ministerul Sănătății este singurul responsabil de coordonarea, controlul și implementarea programelor din domeniul sănătății. Este exclusiv vina PSD că bugetul de stat pentru anul în curs a fost adoptat de Guvern și trimis Parlamentului pentru dezbateri cu trei luni mai târziu față de termenul prevăzut de lege.

Încercarea de a-i imputa Președintelui României întârzieri ale programelor de sănătate reprezintă doar o tehnică extrasă din manualul de manipulare al PSD, tehnică menită să abată atenția de la problemele reale cu care se confruntă acest domeniu.

De altfel, asigurarea funcțională a medicației pacienților cu HIV/SIDA este o problemă veche și nerezolvată de Ministerul Sănătății. Administrația Prezidențială s-a opus prorogării termenelor de aplicare a programelor de sănătate, în cadrul ședinței Comisiei de Dialog Social, care a avut loc la începutul acestei săptămâni, după ce legea bugetului de stat fusese promulgată, motiv pentru care prorogarea nu se mai justifica.

Prin toate acțiunile și mesajele sale publice, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, și-a manifestat întotdeauna preocuparea pentru sistemul de sănătate și asigurarea nevoilor pacienților", precizează comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Experienta SIDEX
21 Mar 16:01
coco 20 Mar 17:06 --- de ce nu ati iesit VOI comunistoizii la refertendum !!!? De ce dati vina pe altii !!!? Ce sa intimplat cu referendumul pentru parlament unicameral si maxim 300 de profitori !???
Răspunde
0 0
cotoi
21 Mar 07:13
Voi nu a-ti prezentat la termen programul de guvernare pentru a fi promulgat , asa ca numai voi sinteti de vina , nu mai aruncati mita in curtea altcuiva , nu va mai plingeti peste tot .
Răspunde
0 0
m.ned.
20 Mar 17:29
Nenrcitii astia de pesedisti uita ca bugetul trebuia suspus discutiei din toamna anuklui trecur si undeva, prin luna noiemnbrie depus ptr aprbare. Banditi penali pesedistii, in frunte cu urata asta de la sanatate...mopartrea pwlii
Răspunde
0 0
GEORGICA
20 Mar 17:16
Ce-ai zis tu c-am zis eu c-a zis ala catre ala nu stiu ce ! ? Nici n-am zis si-ai zis c-am zis DAR sa zic ce-ai mai zice ! ? Si-am sa zic sa ai ce zice !
Răspunde
0 0
coco
20 Mar 17:06
iohanis e un "presedinte"care alaturi de psd-isti si user-isti trebuie inchisi !nu merita sa stea in fruntea tarii!am sa boicotez tot referendumul pentru justitie cum mizeria asta de animal ce e ca nu pot spune ca e om! a boicotat referendumul pentru familie si sper sa fie inchis pe viata
Răspunde
0 0
CRETU
20 Mar 17:01
Tipic PSD.Dai vina pe altul cand de fapt tu raspunzi de problemele sanatatii.Esti ministru si-ti asumi tot ce tine de acel minister.
Răspunde
0 0
Groza
20 Mar 17:00
Pe ce incepe campania asemenea dezinformatii vor navali.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?