Adevărul despre omul gri, de peste 10 metri, din Scoția

 

Zonele montane din Scoția sunt încărcate de mister și de fenomene stranii. Legende, iluzii colective sau povești, acestea fac deliciul pasionaților de mistere și lucruri incredibile.Fear Liath Mor sau omul gri a fost menționat pentru prima dată în 1925, în scrierile profesorului Norman Collie. El susținea că atunci când a coborât de pe munte, a zărit un personaj desprins din cărțile de povești. Profesorul susținea că un umanoid misterios s-a ținut după el în coborârea sa. Nu era un om obișnuit pentru că ”făcea pașii de 3 sau de 4 ori mai mari decât un om normal”.

Când a realizat că este în pericol, profesorul a rupt-o la fugă. A alergat circa 5 mile, până la Pădurea Rothiemurchus. După această întâmplare stranie, Collie s-a jurat că nu se va mai întoarce niciodată în acea pădure. Mai mult de atât, pentru siguranța aventurierilor, și-a prezentat povestea sa în fața membrilor Adunării Generale Anuale a Clubului Cairngorm.

La scurt timp după ce și-a făcut publică povestea, profesorul a primit o scrisoare de la  dr. A.M. Kellas prin care i se confirma experiența. Fratele lui Kellas, într-o aventură prin pădurile Muntelui Cairngorms, a văzut aceeași creatură imensă. În acest fel, s-a confirmat existența unui umanoid misterios în zonă și oamenii începuseră să intre în panică. Cine sau ce era această creatură înaltă și ce cauta prin acea zonă? Mai multe aici. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?