Viorica Dăncilă, umilită într-o vizită electorală, în județul Sălaj. Ce i-a spus un localnic

 
Foto: zalau24.ro
Foto: zalau24.ro

Situație jenantă pentru premierul demis. Aflată într-o vizită electorală în județul Sălaj, Viorica Dăncilă a fost refuzată, joi, de un cetățean când i-a propus acestuia să facă o fotografie împreună. 

Totul s-a întâmplat în cadrul vizitei pe care Viorica Dancilă a făcut-o în comuna Buciumi. Premierul demis a avut înainte o discuție pe teme economice cu localnicul. I-a explicat acestuia că, de când a preluat guvernarea, gradul de îndatorare a țării a scăzut.

„Am inteles ca vreti sa fiti presedinta Romaniei. Vreti voturile noastre. Ale romanilor! (...) Si care e viitorul copiilor nostri, daca dumneavoastra ati luat bani imprumut aproape in fiecare zi?”, i-a spus localnicul premierului.

Vizibil jenată de întrebările omului, Dăncilă a început să enumere „realizările” guvernării.

„Am crescut pensiile și salariile, am crescut alocațiile, am crescut sumele destinate persoanelor cu dizabilități. Am făcut lucruri bune. Credeți-mă că aveți în fața dumneavostră un bun român, un om care iubește această țară și nu ar lua nicio decizie în defavoarea românilor și a României. Am înțeles că vreți să facem o poză”, i-a explicat Dăncilă localnicului.

Barbatul a surprins-o insa pe Viorica Dancila, acesta refuzând categoric să facă o poză cu ea. 

După invitația la poză, Viorica Dăncilă întinde mâna către bărbatul din comuna Buciumi, dar acesta se dă la o parte și neagă că ar dori acest lucru.

„Nu. Nu vreau... Nu m-ați convins!”, i-a răspuns liniștit și ferm bărbatul.

VIDEO Scena o puteți urmări mai jos.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Brigitta
02 Nov 07:28
Trebuia sa il pupe pe frunte pe acest om si sa dea fuga inapoi,la palat...ca sa se gandeasca unde a gresit si daca poate repara ce a gresit.Asta era singura "poza"demna.
Răspunde
0 0
Brigitta
02 Nov 07:23
Trebuia ea,sa il pupe pe frunte pe acest om care a refuzat-o si sa plece in viteza inapoi la palat...sa se gandeasca unde a gresit si ce ar putea repara.Cu adevarat!
Răspunde
0 0
Vreți inapoi la socialism ,sau de ce cereti locuri de muncă la guvern ?
01 Nov 05:41
Dacă umblă cu mânuși asa se intâmplă !Guvernul nu angajază muncitori ,că Dan Iosif .Ioan Dincă si dl Mărieș ,părinții revolutiei din stradă,au zis ca fiecare este liber să faca ce vrea ,unde vrea ,fără stat si fără partid.Mai aud,si nu pot da cu calpoadele,ca nu trebuia mărite salariile ca multinaționalele au mărit prețurile si ce ia salariatul umflă căpusa compradoare a firmelor străine ,si guvernul nu ia măsuri.Dar ce ?Măcar spuneri PSD-isti,nu criticati pe cine vă dă ci luptati cu cel care vă ia.Lasă că vin liberalii si vă dau locuri de muncă si vor da afară lacomii străini.
Răspunde
0 0
Ilinca
01 Nov 01:08
Singurele realizări evidente sunt, în ordine: masacrarea limbii române (de ce naționalitate sunte?), numărul mare de broșe pe care le ”arborați” ca pe niște criterii valorice; scăderea nivelului de trai; favorizarea celor din PSD și ignorarea adevăratelor nevoi ale oamenilor, disprețul cu care vă aîmbrăcați dar nu suflați un cuvânt despre știință și cultură. Tova. nu cu broșe se face progresul societății! Într-un cuvânt: dezastru. Nu ne temem, va veni și ziua judecațății! verdict: trădare națională!
Răspunde
0 0
Romanii sint si taranii si cei care nu sint bujetari, ciumatilor !?
31 Oct 20:44
Ati marit SALARIILE si PENSIILE bujetarilor pentru ca printre ei v-ati plasat ciurda de slugii incompetenti, analfabeti, corupti si tradatori. Ati angajat ciordeii puturosi cu salarii imense si ati sugrumat restul romanilor si ati vindut viitorul celor nenascuti. Ca sa faceti rost de bani, ati dat drumul puscariasilor care jefuiesc si omoara tot pe omul simplu, nevinovat. Nu va intereseaza decit ciordeala ! De 30 de ani numai asta ati facut !!!
Răspunde
0 0
Alegator
31 Oct 20:28
Un roman adevarat omul acela. Asta e adevarata realitate, danciloato, nu intalnirile aranjate cu poze pe facebook.
Răspunde
0 0
mihai
31 Oct 18:40
A împrumutat contiinu, dar a scăzut gradul de îndatorare ...
Răspunde
0 0
Cornel
31 Oct 17:49
Mai sunt si proști care nu înțeleg de unde vin majorările de pensii si salarii, din împrumuturi externe. PSD cel putin a împărțit imprumuturile cu populatia spre deosebire de boc si pnl care împart banii din împrumuturi doar cu baronii lor.
Răspunde
0 0
Basil
31 Oct 17:44
Textele cucoanei tin la olteni sau mitici.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?