Viorica Dăncilă bănuiește cine a înregistrat-o: ”A fost una dintre persoanele prezente în sală”

 
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre înregistrările audio apărute ieri în spațiul public în care se auzea cum îi amenința pe parlamentarii care ar putea vota moțiunea. Ea a declarat, într-o logică elementară, că a fost înregistrată de una dntre persoanele prezente în sală.

„Legat de acele înregistrări, nu bănuiesc un coleg sau o colegă de a mea, deputat sau senator. În sală au fost mai multe persoane. Bănuiesc că una dintre persoanele care au fost prezente în sală. Au fost mult mai multe persoane decât deputații și senatorii. Au fost și consilieri. Probabil s-ar fi putut să fie și cineva de la presă, pentru că era mai multă lume”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri seară, la Antena 3.

Marți au apărut în presă înregistrări audio în care premierul Dăncilă poate fi auzită cum îi șantajează voalat pe parlamentarii PSD.

Dacă pică Guvernul, reîncepe agitația dosarelor penale, le spunea Viorica Dăncilă celor din PSD.

”Viorica Dăncilă: Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, mizele sunt legate de Secția Specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… sper că nu vreți să ne întoarcem, și mulți din această sală știu la ce fac referire. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă?”, a mai adăugat Dăncilă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
johnneil
10 Oct 10:54
De maine treci la cratita!
Răspunde
0 0
Borfasarie in Batustan !!!
10 Oct 09:00
babeta a facut publice intentiile INFRACTIONALE si mai are si tupeul sa caute un vinovat pentru faptul ca ea conduce o gasca de infractori in fruntea statului cu obiective mafioate impotriva statului si poporului !
Răspunde
0 0
Gramatica
10 Oct 08:19
Injurati , scuipati , aruncati cu pietre dar tot semianalfabeti ramaneti! Si mai zicea cineva ca electoratul Psd este format din semianalfabeti...
Răspunde
0 0
Basil
10 Oct 07:56
La cita minte ai, puteai banui c-a fost ma-ta.
Răspunde
0 0
cotoi
10 Oct 07:21
La ce concluzie a ajuns , doar nu teo fi inregistrat unul de se afla pe luna , aloooo dar pe ce lume traiesti parca mamaie ziceai ca nu ai spus nimic , nu sti nimic , cum e .
Răspunde
0 0
Usr
10 Oct 02:36
Ilinca, nu te deosebesti cu nimic de Dancila, mai mult te straduiesti sa pari mai desteapta dar nu prea iese.
Răspunde
0 0
Ilinca
10 Oct 02:31
Tova. Veorica, fie-vă milă și plecați oriunde - la peruchier, la croitor, la cosmetician sau SPA: Nu aveți pic de decență să vă etalați neobrăzat ținutele cânda atâtea familii cu mulți copii trăiesc la limita sărăciei? Sunteți p criminală! Vi se potrivrsc foarte bine versurile din David (nu e o casă de modă!): Când ajung sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni!. Ar trebui înființau un tribunal al poporului care să vă judece. Oricum o va face Dumnezeu și acolo n-o să aveți ce spune!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?