VIDEO. "Intrarea în IAD", descoperită de geologi: Au auzit ţipete şi urlete de la milioane de oameni

 

Mai mulți geologi sovietici au declarat în 1989, după ce au săpat o groapă cu adâncime de 14 km, pe Insula Kola, Siberia, că au auzit țipete umane. Țipetele celor condamnați în iad. Oamenii de știință s-au temut să nu elibereze forțele răului pe Pământ.

 Groapa a fost săpată în scopul studierii mișcării plăcilor tectonice, de către cercetătorii finlandezi. Geologul sovietic Azzacov a declarat că o creatură înaripată a ieșit din hăurile acestei găuri, înainte de a se coborî microfoane dezvăluind strigătele unor condamnați, notează efemeride.ro

"Ca și comunist, nu cred în Biblie, nici în existența raiului, dar ca om de știință acum cred în existența iadului", a spus Azzacov.

Foreza a început să se rotească amețitor şi termometrele au indicat o creștere semnificativă.

Când au retras foreza, o creatură cu colți imenși și ochi malefici a apărut dintr-un nor gazos și a început să urle ca un animal sălbatic.

Unii dintre muncitori au fugit, dar alții au rămas să vadă ce se întâmplă. Au coborât microfoane, dar în loc de a auzi zgomotul produs de mișcarea plăcilor tectonice, au auzit o voce umană urlând de durere. Aceste țipete și urlete veneau de la milioane de oameni. Cercetătorii au înregistrat totul pe bandă magnetică.
 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?