Veste bombă despre Dragnea, la nici o zi după demiterea lui Dăncilă

 
Liviu Dragnea primește o veste uriașă de la avocați
Liviu Dragnea primește o veste uriașă de la avocați

Veste mare pentru Liviu Dragnea: fostul șef al PSD ar putea scăpa mai repede de închisoare decât și-a imaginat toată lumea. Motivul: în lumina unei decizii recente a CCR, completurile de 5 judecători de la ICCJ pentru anul 2019, nu ar fi fost constituite legal.

Unul dintre avocații care intră în procesul Angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, Adrian Toni Neacșu, urmează să depună săptămâna viitoare o contestație în anulare în acest caz.

Este vorba de dosarul în care fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu.

Toni Neacșu este apărătorul Olgutei Șefu, fost director executiv adjunct la Protecția Copilului Teleorman, care a fost condamnată la o pedeapsă de 1 an de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durată unui termen de încercare de 3 ani, pentru fals intelectual.

Contestația în anulare este o cale extraordinară de atac, iar unul dintre motivele pentru care poate fi depusă este cel potrivit căruia "instanță nu a fost compusă potrivit legii."

Avocatul a explicat pentru Ziare.com că motivele contestației în anulare sunt legate de modul în care au fost trase la sorți completurile de 5 judecători.

Într-o postare pe Facebook, Toni Neacșu explica întreagă situație și anunța demersul pe care îl va face la Înaltă Curte.

Potrivit acestuia, CCR a stabilit că și hotărârile Colegiului de conducere a Înaltei Curți în ce privește completurile de 5 sunt acte administrative unilaterale cu caracter normativ și ar fi trebuit publicate în Monitorul Oficial. 

Concluzia e simplă, completurile de 5 judecători de la ICCJ pentru anul 2019, nu sunt constituite în baza legii, caz evident de contestatie in anulare. anunță avocatul.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dumnezeu a uita să trăznească,de aia au răsărit miseii
15 Oct 12:58
Dl Citizen,DNA cercetează de 10 ani să găsească ceva dlui Dragnea si a găsit ca stia acum 11 ani că doua femei de la primărie lucrau la partid.ICCJ,format[ă din experti ,nu a zis ca fapta e prescrisă si nici că e trafic de influență ,ci au zis ca e instigare la abuz.Asa a umplut lumea intreagă de corupție la vărful țării si partidului.Păi spune dumneata,cum să nu desființezi SIIJ,care cercetează nu magistrați,ci infracțiunile comise de ei.De aia are sarcina Sica sa redea competența de cercetare la lupul care mănăca oi.Si dv si ca dv câți,vă bucurati.Ulterior DNA a constata că Tel Drum a căstigat o licitașie si a făcut o lucrare ,pe care primăria a decontat-o cu fonduri europene.Dar DNA se baga peste tot .e o comisie de contestații,care poate declara ca o licitație e ilegală,dar ea,nu si nu ,banii reveneau unei firme germane,că licitatia nu a fost bună.,Dragnea sa ii dea înapoi.Eu plâng ,si dv cetățean englez ,vă bucurați
Răspunde
0 0
Citizen
11 Oct 18:58
Pai poate mai primeste inca niste anisori, ca mai are de rontait nasoalele din dosarul Teldrum.
Răspunde
0 0
adrian
11 Oct 16:17
stai dreq acolo ca stai bine
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?