"Unele prezervative pot fi găurite!" AVERTISMENTUL unui inspector de la Protecţia Consumatorilor

"Unele prezervative pot fi găurite!" AVERTISMENTUL unui inspector de la Protecţia Consumatorilor
FOTO EXPLICATIE: "Unele prezervative pot fi găurite!" AVERTISMENTUL unui inspector de la Protecţia Consumatorilor

În cadrul unei conferințe de presă a fost punctat un lucru îngrijorător: calitatea produselor, mai ales a celor fabricate în China, lasă de dorit, punând în pericol sănătatea consumatorilor.Mai precis, un inspector de la Protecția Consumatorului a fost în control la un depozit, unde, spre surprinderea sa, a găsit mai multe prezervative deja găurite, scrie unica.md.

Marfa, cu proveniență din China, a fost verificată la un depozit, iar comisarul a ales aleatoriu o cutie, iar în urma verificărilor, toate prezervativele din cutie erau găurite, nefiind vorba de un defect din fabricaţie: “Nu mă întrebați cum le-a verificat. Dar, intr-adevăr, desfăcând o cutie întreagă, nu vă gândiți  la pericolul de a primi un copil în plus, gândiți-vă la pericolul transmiterii de boli, toate prezervativele erau sparte, găurite. Dar găurite intenționat, erau găurite mecanic, nu prezentau găurire din accident de fabricație. Este clar că erau înțepate special”, a spus acesta.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?