Un italian s-a căsătorit cu propria persoană

 

Un italian în vârstă de 40 de ani din Sant Antonio Abate, sătul probabil de "presiunile" pe care le făceau familia şi prietenii pentru a-şi întemeia o familie, a ales să se căsătorească cu propria-i persoană pentru a atrage atenţia asupra a ceea ce el consideră a fi marginalizarea cu care se confruntă burlacii în societatea de azi, conform Reuters, scrie Agerpres.

Nello Ruggiero şi-a spus singur "Da" în cadrul unei ceremonii pe care a organizat-o tot singur. La această nuntă neobişnuită, de la care a lipsit mireasa, italianul a recunoscut, cu sinceritate, că nu va iubi niciodată pe nimeni aşa cum se iubeşte pe sine.

Ceremonia inedită a fost transmisă în direct în cadrul unei emisiuni de televiziune, dar Nello Ruggiero a ţinut să precizeze că s-ar fi căsătorit singur şi în absenţa camerelor de filmat. De asemenea, a adăugat el, părinţii au primit "destul de bine" vestea că fiul lor se va căsători cu sine însuşi.

Mirele a venit la ceremonie, cum altfel decât pe un cal alb, în timp ce invitaţii care-l aşteptau au crezut că este vorba de o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. Mirele şi-a pus nepoţii să-i fie cavaleri de onoare şi şi-a oferit singur şi o verighetă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?