Trei obiecte pe care ar trebui să le arunci din casă imediat

Trei obiecte pe care ar trebui să le arunci. Le folosești des, dar îți pot pune în pericol sănătatea. Cele trei obiecte de care ar trebui să scapi cât mai repede sunt bijuteriile care nu sunt fabricate din materiale prețioase, odorizantele pentru cameră și recipientele din plastic. 

Bijuterii din metale neprețioase - studiile arată că acestea conțin niveluri ridicate de chimicale toxice. Într-un text efectuat pe 99 de astfel de produse, 27 dintre ele depășeau cu mult limita maximă admisă pentru sănătate.

Odorizante de cameră - multe dintre acestea conțin substanțe cancerigene. Dacă le folosești des, îți pot pune în pericol sănătatea.

Recipiente din plastic - nu toate caserolele pentru mâncare sunt de aruncat. Cu toate acestea, unele recipiente pot emana o substanță, tot cancerigenă, care ajunge în alimentele depozitate. 

Află care sunt alimentele din comerț care cauzează cancer. Tu le folosești?

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?