Bombă în televiziune! Postul românesc ce şi-a anunţat prezentatorii pe mail că sunt daţi afară!

 

TelekomSport, postul de sport al Telekom Romania, a restructurat mai multe poziţii din staţia TV, iar angajaţii au fost anunţaţi prin e-mail că sunt daţi afară.

Mail-urile conțin mai multe tabele cu posturile restructurate, dar și numărul exact de oameni care urmează să fie disponibilizați. Printre posturile restructurate apar: un manager de proiect, 7 comentatori TV, 6 prezentatori de televiziune, 8 reporteri, 4 editori, 3 redactori, 6 editori de imagine, 7 operatori de imagine și 9 producători audio-video, potrivit gsp.ro.

Conducerea televiziunii nu i-a anunțat oficial pe angajați că vor rămâne fără job-uri, dar pe holurile televiziunii se discută despre trecerea acestora către Look Sport.

Ce nume urmează să se despartă de postul TV Telekom Sport? Printre comentatori și prezentatori se numără voci cunoscute precum cele ale lui Vlad Enăchescu, care este și directorul Telekom Sport, Emil Grădinescu, Silviu Tudor Samuilă și Cosmin Băleanu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
niculetaraevschi
19 Jul 16:46
cei de la tv NU SANT DATI AFARA ! SE FACE O REORGANIZARE DE PERSONAL.
CEI CARE VOR PRIMI INSSTIINTARE ,VOR AVEEA IN FATA UN NOU INCEPUT, UN NOU START IN VIATA. FRUNTEA SUS ,INDIFERENT DE VARSTA SAU FUNCTIE POTI SA FACI TOT CE TI DORESTI , DOAR SA VREI.
FITI PUTERNICI,FITI INCREZATORI,AU FOST ALESI CEI CARE STIU SA INFRUNTE INTEMPERII. EU VA UREZ SUCCES SI SIIGUR VA FII MAI BINE . VA IUBESC ! UN NOU INCEPUT CU BINE.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?