Horia Tecău, mesaj pentru Simona Halep

 
Simona Halep
Simona Halep

Echipa de Fed Cup a României a ratat finala competiţiei, în urma înfrângerii cu Franţa, dar efortul feteler noastre a fost apreciat de Horia Tecău.Tenismenul spune că a văzut mai mult decât tenis.

"Ce am văzut în weekend la Rouen a fost mai mult decât tenis... A fost suflet, pasiune, atitudine, dăruire, asumare, responsabilitate. Asta este deja o mare victorie! Ca sportiv, sunt inspirat de dăruirea acestei echipe, de efortul Simonei, care şi-a luat rolul de lider si a luptat cu tot ce a avut! De efortul întregii echipe! Antrenorul din mine e inspirat de calmitatea, asumarea şi prezenţa lui Florin Segărceanu!

Ce echipă a format! Unele înlocuite, altele accidentate, trăind momentul şi susţinându-se până la capăt. Îşi doreau să fie acolo una pentru cealaltă. Mare lucru! Şi, nu în ultimul rând, ca suporter, am fost inspirat de susţinerea neobosită, necondiţionată a unui grup de suporteri ‘uriaşi’, la Rouen şi peste tot în lume. Aţi ridicat standardul! Noi, restul, ce hotărâm să facem? Ce luăm din această experienţă? Cu ce atitudine continuăm? E doar alegerea noastră!”, a scris Horia Tecău pe Instagram.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?