Taximetristul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea a părăsit România

 
Bogdan Lungu
Bogdan Lungu

Bogdan Lungu, omul cu naveta de bere, sau cum i se mai spune, taximetristul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea, s-a ţinut de cuvânt şi a părăsit România: a plecat în SUA.Bogdan Lungu, taximteristul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea pe o navetă de bere, s-a ţinut de cuvânt. Acesta a părăsit România şi a plecat în SUA. Taximetristul a făcut anunţul chiar pe pagina lui de Facebook:

"Asa cum am spus...am plecat! Mandru ca sunt Român!", a scris Bogdan Lungu, pe Facebook.  Pe de altă parte, este posibil ca acesta  să fie doar în vacanţă, anunţase că şi-a amânat vacanţa pentru a se întâlni cu Liviu Dragnea. 

Reamintim că Bogdan Lungu a refuzat să mănânce mici, acesta cerând drumuri mai bune în România. În plus, bărbatul a făcut un nou pariu cu Liviu Dragnea: "Pun pariu că nu terminaţi 150 de kilometri de autostradă până în 2020!", a spus acesta. La rândul său, Dragnea i-a răspuns că el crede că se vor face mai mulţi kilometri de autostradă.

Şeful PSD a precizat că micii sunt de la ferma fiului său.

„Un om de cuvânt, care își respectă un angajament luat. Am apreciat faptul că a venit din Galați – sincer, când conversam cu el, am crezut că e din București, pentru că n-aș fi zis să vină încoace – a făcut și un efort, a renunțat la vacanță. Pe mine chiar m-a impresionat, indiferent de opțiunile politice, a rămas să mai vorbim, să ne mai auzim, să mai comunicăm”, a spus Dragnea.

Totodată, la finalul întâlnirii cu Liviu Dragnea, Bogdan Lungu a anunţat că i-a spus lui Dragnea că îşi va lua familia şi va părăsi România.

REPORTAJ. Între micii lui Dragnea și ”PSD, sinucide-te”Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?