Tânără mamă, bolnavă de cancer în stare terminală, salvată de Kate Winslet şi Leonardo Di Caprio

Gest impresionant al lui Kate Winslet şi Leonardo Di Caprio pentru o mamă bolnavă de cancer. Cei doi actori au strâns bani pentru a plăti un tratament experimental pentru tânăra britanică. După ce s-a vindecat, femeia a spus întreaga poveste. Gemma Nuttall a fost diganosticată cu o formă agresivă de cancer ovarian în 2014, când era însărcinată. A refuzat, însă, tratamentul până când a născut, de teamă că ar putea avea de suferit copilul. După ce a născut, Gemma a primit un verdict îngrozitor: mai avea de trăit numai 6 luni. Familia a căutat alternative şi a găsit o clinică din Germania, dispusă să o trateze pe britanica de 29 de ani. Avea, însă, nevoie de 300.000 de lire sterline. Mama tinerei a lansat o strângere de fonduri online, după ce şi-a vândut locuinţa şi încă mai avea nevoie de bani.

Din senin, într-o zi, asistentul lui Kate Winslet i-a trimis un email mamei acesteia şi i-a spus: "uite cine sunt eu, uite pentru cine lucrez, ea vrea să ajute, ţi-a citit povestea şi vrea să contribuie şi să o ajute pe Gemma.

A contribuit şi cu banii ei, personali, pentru a mă finanţa pentru următoarele câteva runde de tratament".

Actriţa a făcut, însă, şi mai mult.

"A organizat o gală, ca o licitaţie pe care a organizat-o cu prietenul ei, Leonardo Di Caprio, şi s-au oferit timp de trei seri, să iasă la masă cu o persoană oarecare, de la licitaţie", a povestit tânăra.

Cu banii strânşi, britanica a reuşit să îşi ducă tratamentul la bun sfârşit şi să se vindece. Medicii germani au declarat-o sănătoasă în urmă cu 5 luni.

Kate Winslet a explicat: "Mă aflu în poziţia în care îmi pot folosi vocea pentru a face lucruri pentru alţi oameni, iar acest lucru, cumva, devine o inspiraţie pentru alţii. Este un sentiment remarcabil, de fapt"

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?