Ţeapă de Black Friday, pe Facebook. Cum sunt păcăliţi utilizatorii reţelei de socializare

Thursday, 19 November 2015, 19:58 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Dincolo de ofertele diverşilor retaileri, de Black Friday apar şi "oferte" false. Autorităţile avertizează că multe dintre înşelătorii apar pe reţelele de socializare.

Black Friday este, pentru unii, prilej de a lansa diverse farse pe Internet. Aşa se face că recent, pe Facebook a început să circule o astfel de păcăleală, sub numele "Secret Sister Gift Exchange"

Concret, de Black Friday, internauţii sunt încurajaţi să plătească 10 dolari, sumă în schimbul căreia ar urma să primească nu unul, ci 36 de cadouri surpriză.

Utilizatorii reţelei de socializare trebuie să trimită un mesaj privat pentru a primi informaţii despre următorii paşi. De asemenea, ei trebuie să adauge o listă cu numele a încă şase prieteni care ar putea beneficia de "ofertă", scrie wkyt.com.

În realitate, aşa-zisa ofertă de Black Friday nu este decât o ţeapă, avertizează autorităţile americane, iar cei care cad în capcană vor pierde banii.

Elefant a anunţat că va începe Black Friday 2015 chiar de joi, 19 noiembrie, de la ora 22. eMAG nu a anunțat oficial ora de start, iar evoMAG începe în această noapte, la ora 00. 

Rămânem cu ochii și pe alte magazine online, ca MarketOnlineClickShop sau Quickmobile, alți concurenți ai eMAG cu mari reduceri de Black Friday. Vă recomandăm și Interlink, un magazin cu mari reduceri la laptopuri, imprimante și sisteme PC. 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SHOP