eMAG cea mai puternică promoție din luna decembrie

Thursday, 05 December 2019, 11:23 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

eMAG vine cu promoția cea mai puternică din luna decembrie chiar înainte de Moș Nicolae.

eMAG lista tuturor ofertelor cu reduceri mari în luna decembrie poate fi consultată accesand urmatorul link.

eMAG a da startul promoției de sărbători care se numește imagia sărbătorilor și care vine cu reduceri foarte mari pentru o paletă largă de produse. Prețurile sunt asemănătoare cu cele de black Friday și chiar mai bune în unele cazuri.

Am aruncat și noi o privire peste ofertele eMAG din această perioadă și vă putem spune care sunt categoriile cu cele mai bune discounturi.

eMAG top cinci categorii din promoția de decembrie

eMAG idei de cadouri – poate cea mai interesantă categorie de produse cu reduceri mari de la eMAG este cea în care vă puteți inspira pentru cadouri de Crăciun și de Moș Nicolae. aici găsiți atât cadouri pentru copii pentru ea pentru el pentru părinți și bunici dar și pentru prieteni.

eMAG telefoane tablete și gadget uri – mai departe trecem la ofertele bune pentru telefoane mobile tablete smartwatch brățări fitnes acumulator extern carduri de memorie accesorii telefoane mobile încărcătoare cabluri și suporturi auto huse și folii telefoane accesorii tableta Smart home accesorii smartwatch și brățări fitnes țigări electronice.

Laptopuri iti birotică și papetărie de la eMAG – a doua mare categorie vizată de reduceri este cea care cuprinde laptopuri gaming PC desktop PC componente PC monitoare periferice gaming periferice PC imprimante și scanner rețelistică accesorii laptop birotică și papetărie.

eMAG televizoare electronice auto și gaming – o altă categorie care vizează reduceri impresionantă este cea în care se regăsesc următoarele produse televizoare accesorii TV video proiectoare și accesorii home cinema și soundbars sisteme audio Smart audio Media player portabile audioebook reader drone foto video gaming anvelope navigație GPS și electronice auto accesorii și întreținere auto vehicule electrice și filme și muzică.

Electrocasnice mari și climatizare – oferte bune și pentru combine frigorifice side by side frigidere lăzi frigorifice și congelatoare mașini de spălat rufe uscătoare de rufe mașini de spălat vase cuptoare și plite incorporabile aragazuri hotel și cuptoare cu microunde aparate de încălzire și climatizare.

eMAG electrocasnice mici – o ultimă categorie de produse pe care vor recomandăm este cea electrocasnicelor mici de la eMAG care au prețuri și mai mici cum ar fi aspiratoare fără sac aspiratoare cu sac aspiratoare verticale și roboți de aspirare aspiratoare cu spălarede mână și de geamuri fier de călcat stații și aparate de călcat cu abur expresoare cafea și ceai roboți de bucătărie și mașini de tocat aparate pentru gătit mixere blendere și tocătoare și produse pentru micul dejun.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE