eMAG - Cinci categorii mai puțin populare din promoția de Moș Nicolae

Friday, 06 December 2019, 09:07 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

eMAG are una dintre cele mai puternice promoții din decembrie chiar în ziua de Moș Nicolae.

eMAG lista tuturor ofertelor din promoția de Moș Nicolae poate fi consultat accesând următorul link

eMAG a dat startul unei promoții foarte interesate chiar în debutul lunii decembrie pentru ca clienții să cumpere cadouri de Moș Nicolae.

Sunt disponibile mii de produse ce au reduceri impresionante însă noi am observat că există cinci categorii mai puțin populare în rândul clienților deși acestea au cele mai mari reduceri.

eMAG cinci categorii mai puțin populare cu reduceri mai mari ca niciodată

eMAG idei de cadouri – o extra categorie pe care vor recomandăm este cea de idei de cadouri din cadrul promoției de Moș Nicolae unde găsiți după când îi spune și numele cadouri pentru toate vârstelede la cadouri pentru copii cadouri pentru ea cadouri pentru el cadouri pentru părinți și bunici cadouri pentru prieteni.

Casă și decorațiuni de Crăciun - poate nu multă lume știe că e magare în cadrul promoției de Moș Nicolae și oferte foarte bune pentru decorațiuni de casă și alte obiecte dar și decorațiuni de Crăciun. Găsiți de la saltele perne și pilote până la lenjerii pat pături și halate covoare și decorațiuni mobilier casă mobilier birou articole pentru bucătărie servirea mesei mesei de călcat și uscătoare de rufe seturi curățenie mopuri și găleți detergenți și produse de întreținere decorațiuni Crăciun și brazi artificiali pachete și coșuri cadou.

eMAG unelte de grădinărit sanitare și pet shop – o categorie cu multe reduceri și pe care lumea o ignoră în special în această perioadă este cea cu unelte grădinărit sanitare și pet shop. Aici găsiți de la unelte electrice generatoare și compresoare și sudură până la sanitare obiecte de grădinărit iluminat și electrice hrana pentru câini hrană pentru pisici și alte accesorii pet shop

Jucării articole bebeluși și cărți – cei mai importanți în această perioadă de decembrie sunt cei mici așa că reducerile pentru jucării sunt consistente găsiți seturi de construcție jucării bebeluși păpuși și mașinuțe jocuri de societate și puzzle scutece și cosmetice pentru copii hrana și accesorii hrănire cărucioare și scaune auto camera copilului monitorizare și articole sănătate dar și cărți și rechizite.

Îngrijire personală și cosmetice de la eMAG – o altă categorie interesantă Este cea în care găsiți epilatoare aparate de ras și de tuns plăci perii ondulatoare și uscătoare păr igienă dentară articole de sănătate și wellness parfumuri pentru femei parfumuri pentru bărbați îngrijirea părului și hair styling machiaj îngrijirea tenului și a feței igienă și îngrijirea corpului îngrijirea bărbaților.

eMAG fashion și sport -în decembrie puțină lume se mai gândește la sport probabil și de asta e una dintre categoriile mai puțin populare. Aici găsiți însă reduceri și pentru ceasuri genți și accesorii bărbați îmbrăcăminte și încălțăminte bărbați ceasuri genți și accesorii pentru femei îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei încălțăminte sport îmbrăcăminte sport îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii trolere sporturi de iarnă fitness și nutriție sportivă sporturi de interior.

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE