Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raluca Turcan promite investiții în infrastructură la Colegiului Național A.T. Laurian din Botoșani

Tuesday, 28 July 2020, 16:57 Sursă: Realitatea.net

Raluca Turcan: „Anii de liceu nu se uită, mai ales când ești absolvent al Colegiului Național A.T. Laurian Botoșani - instituție emblematică a spațiului educațional românesc începând cu anul 1859, când și-a deschis ușile pentru miile de învățăcei care aveau să marcheze, peste ani, istoria țării noastre.

Am revenit cu drag, pentru câteva momente, în liceu, am revăzut clasa în care am învățat, am vizitat laboratoarele, aula, birourile liceului și am discutat cu conducerea școlii. Performanțele de excepție ale acestui edificiu educațional sunt cunoscute la nivel național și mondial. Ele reprezintă rezultatul muncii consistente și pasiunii elevilor pentru învățare, dar și a profesionalismului dascălilor dedicați care îi îndrumă cu răbdare și încredere.

Un sprijin esențial trebuie să vină și din partea de dotare și infrastructură educațională care necesită investiții serioase. Împreună cu ministrul fondurilor europene, cu primarul municipiului am identificat soluții pentru reabilitarea corpului principal al școlii, dar și pentru dotarea cu echipamentele necesare a laboratoarelor și spațiilor școlii. Elevii studioși din acest liceu centenar merită cele mai bune condiții de învățare și dezvoltare, iar corpul profesoral trebuie să dispună de toate resursele pentru un proces educațional la standarde europene.

Vă mulțumesc pentru investiția pe care o faceți, stimați profesori, în ceea ce avem mai de preț: copiii României.”


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri