Pe ele le joci cel mai uşor pe degete! Zodiile cele mai naive

Monday, 06 November 2017, 09:48, Sursă: REALITATEA.NET

Sunt cele mai credule zodii și tind să ia totul exact cum li se servește. Greu le poți scoate din zona lor de confort și mult mai greu le poți schimba modul de a vedea lumea.

Adaugă părerea ta

Femeia Berbec

Nu înțelege nimic și are nevoie de multe scheme și desene. Este extrem de naivă și se încrede în prima persoană care i se pare… prietenoasă.

Femeia Taur

E naivă și are destule probleme din această cauză. Are câte o scuză pentru orice și niciodată nu e ea de vină. De cele mai multe ori nici nu îi pasă ce cred alții; important e ca întotdeauna ea să cadă în picioare.

Femeia Gemeni

Are dublă personalitate. Pe cât de rațională pare, pe atât de emoțională e. E mereu plină de surprize și e extrem de schimbătoare. Când vrei să o păcălești mai mult, atunci îți dă planurile peste cap.

Femeia Rac

Este o guralivă. Nu ai nicio șansă să o contrazici, de fapt nici nu ai când. Crede numai ce zice și e sigură că le știe pe toate.. ba chiar și ceva în plus!

Femeia Leu

E toată ziua în fața oglinzii. Crede ca universul gravitează numai în jurul ei. E extrem de naivă, de lăudăroasă, vorbește continuu și se face des de râs.

Femeia Fecioară

Naivitatea e punctul ei forte. Crede orice orbește și foarte rar își pune superficiale semne de întrebare. Poate doar atunci când cineva drag îi atrage atenția.

Vezi mai multe aici