Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

HOROSCOP 2010: Vezi aici ce spun astrele despre zodia ta!

Tuesday, 22 December 2009, 08:17 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec
Zgomotul tobelor, lumina artificiilor şi reflectoarelor, freamătul petrecerii, ropotul aplauzelor, toate vor fi stinse în acest cuminte an 2010. Este calmul dinaintea furtunii uraniene din 2011. În acest an sunteţi invitaţi la meditaţie, linişte, o decantare serioasă a evenimentelor din ultimii ani. 2010 vă oferă şansa de a vă reculege, de a vă încărca bateriile, dar şi de a elimina din traiul cotidian orice urmă de toxicitate sau de infidelitate faţă de sufletul vostru. Altfel spus, sunteţi chemaţi să eliminaţi orice vă abate de la scopurile sau calea voastră, tot ce vă îndepărtează de propria menire.

Şansele în carieră se manifestă într-un mod discret sau apar ca urmare a intervenţiei protectorilor voştri, uneori persoane necunoscute care vă favorizează într-un mod miraculos. Vi se recomandă mai puţină exuberanţă şi mai multă concentrare.

Tranzitul lui Jupiter în Peşti are menirea  de a vă face mai atenţi cu sănătatea voastră. Astrul este binevoitor dacă vă arătaţi înţelepţi, fiind mesagerul divin al unor vindecări miraculoase. Dar dacă aţi ignorat până acum avertismentele, izolându-vă într-o semeaţă suficienţă sau insolenţă, atunci Jupiter poate indica suferinţe generate de excese alimentare sau comportamentale. Ficatul, sistemele circulator, locomotor şi glandular sunt vizate.

Taur
Anul 2010 pune în prim-plan relaţia cu societatea, relaţiile de colaborare profesională şi parteneriatele de tot felul. Nu este neapărat un an al relaţiilor capitale, ci al creării unor contexte sociale ce vă permit să vă analizaţi mai bine reacţiile şi nevoile de comunicare.

Saturn în zona muncii anunţă doi ani de corvoadă, de rutină profesională ce vă obligă la corectitudine şi abnegaţie, la respectarea ierarhiilor şi a sistemului în care lucraţi.

Din 2006 până în 2009 aţi beneficiat de aspecte astrale extrem de importante în zona iubirii. Toate acele experienţe trebuiau să vă maturizeze şi să vă facă să priviţi mai lucid relaţiile personale, atât din perspectiva nevoilor personale de iubire şi siguranţă afectivă, cât şi din perspectiva capacităţii voastre de a oferi celuilalt garanţia unui angajament sentimental pe termen lung. Relaţia cu partenerii Tauri se anunţă tensionantă, pasională dar şi periculoasă. La rândul lor, ei se pot simţi limitaţi, constrânşi sau plictisiţi de obligaţiile familiale şi conjugale.

2010 poate sensibiliza mijlocul, rinichii, vezica urinară, dantura, ochii. Acest an impune o viaţă echilibrată.

Gemeni
2010 este extrem de valoros pentru carieră, viaţa de familie şi dragoste. Jupiter veghează asupra carierei, oferindu-vă numeroase ocazii de afirmare, atenţie doar la consistenţa lor. Saturn încă mai oferă (din mai până în august) ocazia de a consolida patrimoniul şi relaţiile de familie.

Sunteţi pregătiţi pentru o relaţie serioasă, de lungă durată. Sau pentru aceia angajaţi deja într-o legătură stabilă, că vă asumaţi responsabilităţile ce decurg din relaţia afectivă, atât ca parteneri cât şi ca părinţi.

Cu excepţia verii, zona carierei este protejată în restul lunilor de expansivul Jupiter. Trebuie să discerneţi între şansele reale de avansare şi oportunităţile de moment, fragile sau iluzorii.

Anul 2010 vă defineşte direcţia de evoluţie în viaţă. Gemenii adolescenţi au ocazia să-şi identifice un talent nativ, ce poate deveni mai târziu marca lor, au posibilitatea să aleagă ce şi cine vor să fie ca adulţi.

Din fericire, anul 2010 nu vă expune atât de mult ca anii 2007, 2008 sau 2009. Dar o scurtă revenire a lui Saturn în Fecioară (aprilie-iulie), poate reactiva unele probleme incorect tratate sau deja cronicizate.

Rac
Pentru mulţi dintre voi, 2010 deschide frontierele, călătoriile în străinătate sunt mai numeroase şi mai fertile. Absolvirea studiilor sau înscrierea la o şcoală prestigioasă vă deschide noi oportunităţi pentru viitor.

2010 este rezervat din punct de vedere sentimental, pe meleagurile noastre cel puţin, pentru că voiajele în străinătate sunt mai fericite din acest punct de vedere.

În familie, Saturn testează durabilitatea şi profunzimea legăturilor conjugale şi a relaţiei părinţi-copil.
Anul 2010 este doar începutul unui pasaj ce va dura şapte ani, pasaj menit să schimbe radical profesia, statutul şi clasa socială, imaginea publică, rolul în societate.

Din 2010 până în 2014, Pluto face opoziţie semnului vostru zodiacal schimbându-vă comportamentul şi atitudinea faţă de viaţă şi apropiaţi. Aceste schimbări au două surse: relaţiile personale care vă remodelează filozofia de viaţă sau bolile care dictează politica de viaţă şi relaţia cu mediul.

Pluto indică faptul că până în 2014 aveţi şansa să descoperiţi resurse incredibile de transformare, reconfigurare corporală, modelare a caracterului şi a personalităţii – practic puteţi lăsa în urmă vechea personalitate îmbrăcând o altă haină, una mai potrivită cu experienţa acumulată, cunoaşterea dobândită, cu înţelepciunea înmagazinată.

Leu
În 2010 ar trebui să adunaţi roadele eforturilor ultimilor ani. Şansa ar trebui să apară ca rezultat al investiţiilor de până acum sau ca urmare a publicităţii pe care v-aţi făcut-o şi care atrage oameni şi conjuncturi ce vă pot afirma fără să mai depuneţi efort. Pentru că 2010 îşi scutură polenul de pe petalele altora. Inclusiv de pe cele ale partenerului de viaţă, aflat într-un an al succesului financiar şi profesional.

Domeniul parteneriatelor rămâne ocupat de Neptun, plasat aici încă din 1998. Astrul indică tendinţa de a idealiza persoanele sau relaţiile, de a vedea în cei din jur mai mult partea frumoasă a firii lor sau preferând să credeţi în calităţile semenilor. Neptun predispune la frecvente dezamăgiri, nu pentru că oamenii nu ar fi fundamental buni, ci pentru că preferând o parte în detrimentul alteia din fiinţa umană, amputaţi întregul şi-i răpiţi şansa unităţii, a integrării zonelor sale de umbră.

2010 este, sub aspect profesional, un an al culegerii roadelor sau al reculurilor. Se bazează pe investiţiile în muncă de până acum, pe efortul de a avea colaborări importante care acum îşi pot arăta roadele. Totul este să rămâneţi în vizorul publicului. Jupiter în Peşti aduce protecţii prin partenerul de viaţă sau asociaţi şi prieteni. Favorurile depind direct de impresia pe care aţi lăsat-o celor din jur.

Destinul plasat tot anul în zona îngrijirii, vă sugerează să fiţi cu ochii pe sănătatea voastră pentru că acum este un timp prielnic pentru însănătoşire.

Fecioară
Anul 2010 are toate motivele să fie generos cu voi, mai ales sub aspect relaţional/social, motivaţional şi financiar. Chiar dacă începutul anului este mai anevoios, lucru ce vă va solicita mai multă răbdare, prudenţă, detaşare, insistenţă şi consecvenţă, eforturile vă vor fi răsplătite.

Cu Jupiter în zona relaţiilor şi Destinul în zona iubirii, aţi putea fi marii favoriţi ai anului 2010. Cei care au probleme conjugale pot deveni extrem de orientaţi spre un divorţ. În schimb, celibatarii şi celibatarele pot întâlni marele suflet de care să se îndrăgostească.

Cu acest an se conturează o nouă epocă financiară. Aşezarea pe un alt nivel se face până în toamna lui 2012. Saturn este planeta ce marchează un nou mod de a procura şi cheltui proprii bani.

Marte are intervenţii ferme, rapide, surprinzătoare, ascuţite şi dureroase în ceea ce priveşte sănătatea. În timpul retrogradării sale, sunt posibile crize ce lasă puţin loc de alegere sau negociere – imunitatea poate slăbi mult, vitalitatea este scăzută.  Problemele de natură hepatologică sau infecţioasă sunt de asemena posibile.

Balanţa

Indiferent ce vârstă aveţi acum, puteţi considera viaţa voastră, din 2010, ca înscriindu-se în alt culoar istoric decât tot ce aţi trăit până acum. Asta nu înseamnă că realizările de până acum sunt abandonate. Dimpotrivă, ele capătă o valoare mai profundă, pentru că înţelegerea voastră devine mai clară şi mai preocupată de a depista sensul lucrurilor.

În zona iubirii rămâne în continuare blândul şi misticul Neptun (consecvent iubirii din 1998 până la finalul lui 2011). Dragostea şi felul în care abordaţi viaţa sunt aproape pioase - înclinaţi spre protecţie, grijă pentru apropiaţi, susţinere, dorinţă de a le asigura celor dragi condiţii să se dezvolte, fiind o prezenţă discretă şi responsabilă.

Domeniul muncii este ocupat de expansivul Jupiter şi de energicul Uranus. Cei doi aştri indică o abordare mai creativă şi originală a problemelor profesionale dar şi a sarcinilor curente, inclusiv cele familial-administrative: vă plângeţi mai puţin şi doriţi mai mult să rezolvaţi lucrurile rapid, fără complicaţii inutile.
Cu Saturn în zodia voastră, trebuie să fiţi atenţi la toate aspectele vieţii voastre şi să trataţi extrem de serios toate domeniile importante ale vieţii – sănătatea fiind unul dintre ele.

Scorpion
Anul 2010 vă rezervă minunate surprize, atât în plan afectiv cât şi în cel profesional. Uranus va fi astrul care animă viaţa voastră profesională. Iar aventura se va dovedi palpitantă!â

Dar 2010 are un cuvânt important de spus şi în relaţiile sentimentale, prin plasarea fertilului Jupiter în Peşti, excelentă poziţie pentru părinţi. Din zona banilor, a plecat Pluto încă din 2008 aşa încât aţi scăpat de vechiul mod de a privi banii, un bun privilegiat, la care aţi tânjit mereu (fie că îi aveaţi fie că nu, mereu vi i-aţi dorit chiar dacă nu v-aţi mobilizat total să-i obţineţi sau să-i înmulţiţi). Pentru mulţi dintre voi grijile sau presiunile financiare dispar. Asta nu înseamnă că nu vă preocupă prosperitatea sau că nu v-o doriţi, ci că abordaţi problema banilor mai puţin pasional, mult mai realist. Ca o avanpremieră vă spun că perioada 2015-2017 va mai aduce un tranzit semnificativ în zona banilor, promiţând o mare prosperitate.

Sănătatea este un domeniu care vă va preocupă anul acesta. Mai ales pentru că o bună sănătate asigură frumuseţe şi farmec. Iar astrul frumuseţii, Venus, va retrograda în toamnă în zodia voastă, dându-vă posibilitatea să reflectaţi la echilibrul dintre frumuseţea interioară şi cea exterioară.

Săgetator
Anul 2010 vă ajută să prosperaţi material şi financiar (sigur, în contextul economic dat). Chiar dacă vă faceţi griji pentru bani  (poate mai mult din cauza ambiţiei voastre mari de câştig şi doar în unele cazuri din pricina unor probleme financiare reale) sunteţi protejaţi şi stimulaţi astral să identificaţi sursele de finanţare.

Iubirea bate şi ea la uşă, dar îi atinge mai mult pe cei născuţi în primele zile ale zodiei. Ceilalţi va trebui să aşteptaţi până în 2011 pentru a fi săgetaţi de Cupidon.

Cariera se menţine pe linia stabilită în ultimii doi ani. Doar lunile de vară mai dau posibilitatea celor născuţi la finalul zodiei să îşi corecteze traseul profesional – în sensul creşterii stabilităţii şi a prestigiului în companie dar şi a onorariului pentru munca depusă.

În acest an corpul vostru are nevoie de mai multă odihnă şi deconectare. Zonele nevralgice pot să vă supere, puteţi fi mai sensibili decât altă dată la agresiunile mediului: meteosensibilitate, reacţii alergice mai puternice, intoleranţe, nevoie de somn, nelinişte şi agitaţie sufletească, probleme circulatorii şi locomotorii.

Capricorn
În 2010 iubirea se confundă cu prietenia. Chiar şi cuplurile consacrate sunt chemate să pună accent pe camaraderie. Şi aceasta are mari şanse să scoată multe perechi din blazare şi rutină. Iar cei singuri îşi pot descoperi coechipiera/ul tot prin intermediul prietenilor sau al relaţiilor sociale, al cercurilor unde întâlnesc oameni atraşi de aceleaşi pasiuni sau subiecte. Se pare că este foarte important acum nu să fiţi fascinaţi şi scoşi din rutină, ci să împărtăşiţi aceleaşi pasiuni cu persoanele cu care împărţiţi timpul, energia si gândurile voastre.

Cariera primeşte o infuzie puternică de energie şi susţinere din partea lui Saturn. Astrul este sobru şi responsabil de aceea cariera promite să îşi definească profilul. Ambiguităţile şi căutările încetează. Începe epoca fundamentării poziţiei sociale prin profesie, relaţii publice şi rol în colectivitate. Până la finalul anului 2012,  menirea vă devine clară iar angajarea în împlinirea vieţii voastre este deplină.

Sub aspect financiar, anul 2010 are câteva momente de care e bine să profitaţi pentru a ocupa un loc cât mai bun în instituţia unde lucraţi dar şi în plan social.

Începutul de an poate fi mai tensionat sub aspectul sănătăţii. Unii dintre voi suportaţi consecinţele propriilor neglijenţe, alţii sunteţi de ajutor partenerului sau altor persoane apropiate care trec printr-o problemă de sănătate.

Vărsător

Vărsătorii temperamentali pot fi tentaţi să dinamiteze alianţe durabile din cauza exceselor de orgoliu şi a interpretării defectuoase a gesturilor celorlalţi. Alţii aşteaptă ca asociatul sau partenerul să facă primul pas, pretinzând mai multă implicare, ei înşişi aflându-se într-o stare de amorţeală ce are nevoie de un impuls extern. Toate aceste situaţii pun pe tapet problema curajului de a vă confrunta cu oamenii apropiaţi din viaţa voastră, pentru a clarifica raporturile de forţe. Ce vă interesează este să descoperiţi ce sentimente poartă pentru voi omul de lângă voi. Dorind să provocaţi un răspuns sau o reacţie ce se lasă aşteptate, riscaţi să presaţi prea mult, să insistaţi şi chiar să ameninţaţi.

Spaţiul carierei nu primeşte niciun tranzit major, dar zona banilor şi a colaborărilor, da. Unele proiecte care anul trecut nu au avut fondurile necesare pentru a fi puse în practică, pot găsi acum subvenţiile necesare demarării lor.

Ultimii doi ani au adus numeroase atenţionări legate de sănătate. Chiar dacă nu v-aţi confruntat cu probleme grave. Saturn în Fecioară aduce din nou în atenţia voastră, în lunile de vară, probleme legate de dieta corectă, digestie, eliminarea toxinelor şi tranzit intestinal. Jupiter va ofera energie şi posibilitatea de a face sport şi a vă întări sau recupera condiţia fizică.

Peşti

Saturn plasat în zona conservării averii indică un an bun pentru a vă pune la adăpost rezervele financiare, pentru investiţii şi plata datoriilor. Dar indică şi o bună strategie de investiţii, răbdare în a aştepta roadele muncii sau ale economiei voastre. Protectorii voştri sunt mai puţin generoşi cu voi în acest an sau mai atenţi la eficienţa cu care le folosiţi generozitatea. Partenerul de viaţă pare mai puţin spornic sau mai atent la cheltuielile voastre ori mai puţin dispus să vă susţină proiecte utopice.

Munca şi sănătatea sunt şi ele pe listă, obligându-vă să luaţi în calcul schimbări în programul zilnic astfel încât să existe o mai mare ordine şi igienă în viaţa voastră.

Peştii ştiu să colaboreze spre siguranţa lor materială şi pentru menţinerea imaginii sociale. Vă veţi întreba probabil unde este pasiunea în 2010. Ei bine, pasiunea poate pigmenta puţin relaţiile personale dar în acest an accentele cad pe siguranţa materială a vieţii conjugale, cooperare şi imaginea publică a cuplului.

Horoscopul detaliat pe anul 2010 îl puteţi găsi pe www.horoscoptv.ro

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri