Chef Cătălin Scărlătescu îţi pregăteşte cina de Valentine’s Day!

Monday, 12 February 2018, 17:36 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Pentru un Valentine’s Day cu totul special pentru amândoi, meniul de Ziua Îndrăgostiților trebuie ales cu grijă. Cei de la Jubile Concept s-au gândit să-ţi ofere, în exclusivitate pentru această ocazie, o cină specială, cu preparate culinare semnate de celebrul Chef Cătălin Scărlătescu, servite într-un cadru romantic, special pregatit pentru aceasta ocazie.

Propunerea lui Chef Scărlătescu de Valentine’s Day este un meniu premium, cu dish-uri testate de-a lungul timpului în bucătărie şi desăvârşite cu elemente şi combinaţii de ingrediente din gastronomia internaţională. Un adevărat răsfăţ al simţurilor, pentru o seară memorabilă!

Şi, pentru că limbajul dragostei e cel mai duce, ai la dispoziţie cele mai rafinate deserturi într-un Candy Bar dedicat, ce va completa fericit acest cadru romantic.

Întreaga experienţă culinară va fi însoţită de atmosfera specială a unui concert live cu Daniel Lazar, un nou concept #pluggedbutunplugged de care te poţi bucura alături de persoana specială din viaţa ta. Şi, pentru a păstra mult timp amintirea acestei seri, ai la dispoziţie şi o Cabină Foto, cu cele mai haioase props-uri.

Have fun & Happy Valentine’s Day!

Special event: Valentine’s Day by Chef Cătălin Scărlătescu, 149 lei/pers.

Inclus: meniu preparate, candy bar, live music cu Daniel Lazăr, DJ, cabina foto, decor romantic, locaţie cu parcare.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Promo TV