Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băncile încep să își mute activitatea în online (P)

Thursday, 06 July 2017, 09:18 Sursă: REALITATEA.NET

Dintre acestea, cumpărături în valoare de 745 milioane de euro au fost plătite cu cardul bancar.

Băncile au intrat și ele pe piața online, oferind o gamă variată de servicii și produse online pentru clienții obișnuiți cu rapiditatea și comoditatea oferite de internet. Așa se face că astăzi instituțiile bancare pun la dispoziție diferite servicii online.

Recent, OTP Bank România a lansat creditul de nevoi personale online. Produsul oferă clienților persoane fizice posibilitatea de a aplica pentru un credit de nevoi personale pe mobil sau din fața calculatorului, prin intermediul unei aplicații dedicate.

Astfel, creditul poate fi obținut în câțiva pași simpli, doar cu buletinul, fără adeverință de venit. Intri în aplicația Credit online persoane fizice și completezi câmpurile necesare. Aplicația calculează limita maximă de creditare, iar în numai 10 minute primești aprobarea creditului și oferta personalizată. Ultimul lucru care îți rămâne de făcut este să mergi la cea mai apropiată sucursală OTP Bank pentru semnarea documentelor și primirea banilor.

Pe lângă rapiditate și comoditate, aplicația oferă clienților și alte avantaje:

  • Costuri zero pentru comisionul lunar de administrare a creditului și comisionul de rambursare anticipată;
  • Dobândă promoțională, începând de la 7,9% pentru opțiunea cu virare de venit;
  • Refinanțarea creditelor existente la un preț avantajos; în cazul refinanțării se poate accesa un credit mai mare decât valoarea creditului refinanțat (dacă clientul se încadrează), iar suma suplimentară poate fi folosită pentru realizarea altor proiecte.

„Pentru că timpul nu mai reprezintă un avantaj în societatea actuală, iar internetul se află în mâinile tuturor, dorim să le oferim clienților noștri mai mult timp pentru ei și mai puțin timp petrecut la bancă. Soluțiile online oferite de OTP Bank România sprijină nevoile financiare ale clienților printr-o modalitate sigură și rapidă de accesare a fondurilor necesare” a declarat Gábor Ljubičić, Deputy CEO, Divizia Retial, OTP Bank România.

OTP Bank România este subsidiară OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri