Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Academia “Leaders 4 Romania” face înscrieri pentru programele sale

Wednesday, 06 May 2015, 22:53 Sursă: REALITATEA.NET

Cine ne susține? Asociația pentru Implementarea Democrației ( AID România) reprezintă o organizație neguvernamentală și non-profit al cărei principal scop este contribuția la consolidarea democrației în România prin promovarea valorilor democratice, consolidarea instituțiilor și sprijinirea dezvoltării unei noi generații de lideri.

În acest scop, AID România, prin directorul său, Alexandru Cumpănașu, a inițiat programul Academia “Leadears 4 Romania” cu ajutorul unui grup de studenți – pentru studenți. Academia este susținută, de asemenea, de un board of thrusties din care fac parte lideri de carieră din toate domeniile și care contribuie la dezvoltarea acestei viziuni ample și ambițioase.

Care sunt obiectivele noastre? În primul rând, se urmărește formarea unui nucleu de viitori lideri, bine pregătiți din punct de vedere profesional și deținători ai unui set de valori sociale puternice care să fie apți pentru a dezvolta sistemul și societatea românească.

Cum se organizează acest proiect? Academia va fi structurată pe 4 departamente: Leaders 4 Justice, Leaders 4 Diplomacy, Leaders 4 Administration and Politics și Leaders 4 Development. În cadrul ultimului departament, care va desfășura o activitate mai amplă, vor exista 3 subdepartamente: Economie, Comunicare și Relații Publice și Educație. 
Activitatea departamentală se va concretiza în desfășurarea de internship-uri specifice fiecărei ramuri, întâlniri exclusiviste cu personalități și lideri care au făcut carieră în domeniu, cercetare în domeniu, posibilități de schimburi externe, dar și participarea la școli de vară. 

Cum poți deveni TU membru al Academiei? Prin completarea și trimiterea la adresa academialeaders4romania@gmail.com a unui chestionar în perioada 25 aprilie – 10 mai, poți și tu lua parte la desfășurarea acestui proiect ambițios. Faza chestionarelor va fi urmată de un interviu în urma căruia vor fi admiși viitorii membri ai Academiei.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri