Vosganian nu crede în anticipate: ”Iohannis și Orban, într-o postură caraghioasă”

Wednesday, 11 December 2019, 15:56 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Varujan Vosganian și-a expus părerea despre posibilitatea alegerilor anticipate.

Politicianul ALDE a declarat că, în opinia sa, Klaus Iohannis și PNL nu au niciun interes în a-și doborî propriii candidați și a susține alegerile anticipate, fiindcă le-ar strica imaginea și ar fi un joc grotesc.

„Eu nu cred că se fac anticipate pentru că eu cred că i-ar pune pe Iohannis și pe PNL într-o postură foarte caraghioasă, să-și doboare propriii candidați, ceea ce cred că le-ar deteriora, oarecum, imaginea. Ar fi un joc grotesc din care n-ar avea nimic de câștigat”, a spus Varujan Vosganian, în interviul DC News.

Nici PSD nu agreează această idee.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu ar trebui să se organizeze alegeri anticipate în România, deoarece există un Guvern, un președinte și un Parlament și, prin urmare, nu există nicio criză pentru declanșarea alegerilor anticipate.

„În primul rând, anticipate sunt când există o criză. Mă uit că avem un Guvern, un președinte ales, un Parlament, anul viitor urmează alegeri, deci care este logică anticipatelor?”, a spus Marcel Ciolacu.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri