Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tudorel Toader scapă și miercuri de moțiune. SURSE

Tuesday, 09 April 2019, 12:54 Sursă: REALITATEA.NET

Surse afirmă pentru Realitatea TV că social-democrații ar fi primit un mesaj în care sunt anunțat că nici miercuri nu vor avea loc dezbaterile pe moțiune.

Dezbaterile erau programate la aceeași ora ca și ședința.

Ministrul Justiției Tudorel Toader a avut marţi o discuție cu premierul Viorica Dăncilă, anunță Realitatea TV. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc după criticile liderului PSD Liviu Dragnea la adresa ministrului.

Ministrul justiției, Tudorel Toader, a declarat pentru G4Media.ro, după întâlnirea de la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dăncilă: ”Nu am discutat despre demisie!”, pe fondul criticilor tot mai dure lansate de liderii PSD care îl amenință cu schimbarea din funcție. Potrivit surselor G4Media.ro, ministrul justiției, Tudorel Toader și premierul Viorica Dăncilă se opun adoptării unui OUG care să modifice Codurile Penale, motiv pentru care amândoi au devenit ținta atacurilor liderului PSD în ultimele zile.

Liviu Dragnea continuă seria atacurilor la adresa premierului Viorica Dăncilă şi a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pe tema refuzului celor doi de a adopta prin ordonanţă de urgenţă modificările la Codul penal şi Codul de procedură penală.

"În partid s-a luat o decizie - sigur, pentru unii, facultativă: articolele din codurile penale declarate constituţionale să fie adoptate prin OUG", a afirmat Dragnea, luni seara, la un post TV.

"Ne-am lăsat păcăliți toți din partid. Domnul Toader ne-a păcălit. Singur, nu singur, intenţionat, nu intenţionat... A spus în ianuarie că iese și adoptă o ordonanță. Ridică scandalul până la cer. După, vine și spune că nu mai poate să adopte ordonanța. S-a generat un scandal inutil. Astea sunt legi care trebuie adoptate. Săptămâna viitoare trebuie să se reia procedura în Parlament. Până la urmă ce facem? Rămânem cu ele așa?", a mai afirmat preşedintele PSD.

Dăncilă nu se mai teme "ca orice om". Vrea să dea OUG pe completurile de 5 judecători

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat vineri un atac la adresa premierului Viorica Dăncilă și a ministrului Justiției, Tudorel Toader, pe fondul nemulțumirilor față de refuzul Guvernului de a adopta ordonanța de urgență de modificare a codurilor penale.

Dragnea se spală pe mâini de OUG-urile pe Justiţie şi de Tudorel Toader


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ