Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Teodor Meleșcanu și-a depus candidatura: Voi depune toată energia ca țara să revină la normalitate

Tuesday, 23 September 2014, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

Teodor Meleșcanu și-a depus candidatura la BEC, în jurul orei 10.00.  El a spus că va depune toate eforturile ca România să revină într-o stare de normalitate, prin legalitate. "Fac acest pas cu multă încredere, este un pas de maturitate după o viață pe care am dedicat-o țării mele. Am decis, în mod responsabil, să îmi prezint candidatura pentru cea mai înaltă funcție în stat, cea de președinte. Sunt hotărât să o fac cu înțelepciune și profesionalism", a afirmat, marți, Meleșcanu.

Acesta mai susține că va lupta pentru o țară în care instituțiile să funcționeze, Parlamentul, Guvernul și președintele să colaboreze în interesul cetățenilor, o Românie în care toate aceste lucruri să se facă pe baza prevederilor legale, nu prin decizii, prin acte de voință unică a unei persoane sau a alteia.

"Trebuie să trăim într-o țară normală în care să nu fim preocupați doar cum să ne "omorâm" unii pe alții, ci să fim preocupați ce putem face împreună pentru acest stat. Sunt convins că experiența pe care o avem cu toții, din România reală, ne va oferi și cele mai bune soluții și căi de ieșire din situația în care ne aflăm", a adăugat proaspătul înscris în cursa prezidențială.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ