Primarul general, dezlănțuit: "Nu se duce Firea acasă cu Spitalul Metropolitan"

Wednesday, 18 December 2019, 11:40 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Primăria Capitalei vrea să investească 4,7 miliarde de lei, adică aproape un miliard de euro, pentru construcția Spitalului Metropolitan și a celorlalte construcții adiacente. În acest context, Gabriela Firea s-a dezlănțuit la adresa consilierilor în ședința de Consiliu General de miercuri, cărora le-a reproșat că nu vor vota pentru că „proiectul lui Firea”.

„După ce un Guvern a închis spitale acum câțiva ani, au fost oameni care au murit la poarta spitalului pe care îl știau deschis, iată că, în momentul în care se anunță reducerea bugetului Ministerului Sănătății, ministrul nu reacționează. (...) Spitalul Metropolitan este pentru toți românii, nu pentru Gabriela Firea. Nu se duce Firea acasă cu acesta. Noi vom începe acest proiect! (...) Cei care nu veți vota acest proiect este pentru că nu vă pasă de oameni! Sunt consilieri care lucrează doar pentru ei' a tunat Gabriela Firea, în cadrul ședinței Primăriei Capitalei.

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-18 13:27:15
johnneil

Atunci nu te mai lauda ca il construiesti TU. Asa si prosteala de catedrala...Tot TU o construiesti? TU iti iei merite ca ai contribuit la spitalul construit din donatii cetatenesti. Ca ai dat TU terenul. De parca era terenul tau. Aaaaaa am uitat ca esti o doamna!

2019-12-18 13:55:34
Disperare , bre..

vine scadenta.

2019-12-18 15:11:17
Adrian

Proasto ,proiectul asta trebuia sa il incepi acum 2 ani in loc sa dai 83 milioane euro la catedrala prostimii neamului. Acum erau gata toate studiile si proiectele si o parte de santier in lucru. Bucurestenii ar fi tampiti sa te mai voteze iar ca primar.

2019-12-18 15:15:35
Bravo, dna Firea!

Spitalul Universitar Akershus din Oslo este cel mai modern spital din Norvegia si Europa si a costat aprox. 1mld euro. Spitalul ultramodern ( un spital ecologic si digital) poate gazdui pana la 50.000 pacienti, avand o echipa de 4.600 persoane si 426 medici. Inteleg ca dna Firea vrea sa-i bata la fund pe norvegieni. Inca o data, bravo dna Firea! Sper ca ametitii care v-au votat sa se dezmeticeasca si sa va asigure un viitor de cititoare de prompter la televiziunea pe care o infiinteaza dl. Pandele.

Alte articole din: LOCAL