Momentul în care șeful PSD Arad, Dorel Căprar, este dus de mascați la sediul DNA

Monday, 09 December 2019, 11:40 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Procurorii DNA au făcut percheziții la sediul PSD din Arad, luni dimineață la prima oră. Trei parlamentari și un consilier județean au fost duși la sediul DNA din Timișoara, după cum Realitatea.net a informat aici

Percheziții DNA au loc luni dimineață la sedul PSD Arad și la locuințele a trei parlamentari PSD. A fost ridicat de mascați și șeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara , Cristian Ispravnic, consilier judeţean social-democrat în Arad.

În imaginile de mai jos prezentate de RealitateadeArad.net îl puteți vedea pe președintele PSD Arad, Dorel Căprar, invitat de mascați să îi însoțească la sediul DNA.

Alături de acesta sunt audiați senatorul PSD Ioan Chisăliță, adus la audierile de la DNA în scaun cu rotile, și deputatul Florin Tripa.

Deputatul de Arad Florin Tripa (PSD), a declarat, luni, la ieşirea de la audieri din sediul DNA Timişoara, că are calitatea de suspect de trafic de influenţă în legătură cu angajarea unei persoane la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara.

"Am stat la audieri circa 20 de minute. Procurorii DNA mi-au transmis că am calitatea de suspect pentru trafic de influenţă. Ei spun că am intervenit pentru angajarea unei persoane la DRDP, dar nu am legătură cu acea persoană. O cunosc, dar nici nu ştiu pe ce funcţie a fost pusă. Nu am încălcat legea niciodată, chiar am fost atent la asta, pentru că nu vreau să încalc legea", a spus Tripa.

Direcția regională de drumuri și poduri Timișoara este vizată de anchetatorii DNA - în ancheta începută cu 9 luni în urmă fiind implicați și trei parlamentari PSD. 

Potrivit RealitateadeArad.net, șeful Direcției regionale  Cristian Ispravnic, care este și consilier județean PSD a fost scos de mascați din sediul PSD Arad și dus la audieri. Acesta a declarat că nu știe care este motivul pentru care este ridicat. 

Percheziții DNA la sediul PSD Arad. Trei parlamentari duși la audieri. "Am calitatea de suspect pentru trafic de influenţă"

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au confirmat, luni, efectuarea a cinci percheziţii, în judeţele Timiş şi Arad, la sediile unor instituţii publice şi la un partid politic, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie săvârşite în perioada 2016 – 2019.

Potrivit unui comunicat al DNA procurorii din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie săvârşite în perioada 2016 – 2019.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-09 13:26:07
Ciordei mici si mari ... angajari pe pile !!!

Coruptie organizata ... nu pupi inelul si nu deschizi picioarele, spania scrie pe tine, la capsuni sau drogat/a de pedofilii si proxenetii romenos ...

Alte articole din: Ultimele Stiri