Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Ginerele lui Ceauşescu, profesor la Politehnică,a dezvăluit că Dragnea a rămas repetent în facultate

Monday, 01 May 2017, 15:34 Sursă: REALITATEA TV

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a absolvit Facultatea de Transporturi, secția autovehicule rutiere, din cadrul Institutului Politehnic București. Al treilea om în stat i-a fost student lui Mircea Oprean, soţul Zoei Ceauşescu, care a dezvăluit că Liviu Dragnea a rămas repetent în Facultate.

Întrebat ce studenţi celebri a avut, Mircea Oprean, profesor Politehnică, a explicat că l-a avut student pe Liviu Dragnea: "Erau două direcţii. Cea care eram eu, cu transmisie automată, şi o altă direcţie, cu service-uri. N-a venit pe direcţia mea, că era mai greu. A mers pe cealaltă, dar şi aşa a rămas repetent", a precizat acesta, într-o emisiune TV.

În schimb, fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a fost unul dintre studenţii model ai profesorului Mircea Oprean.

"Foarte bun. A fost un inginer, un student, foarte bun. A luat 8 sau 9, dar materia mea fiind foarte grea, jos pălăria", a spus Oprean despre Mitrea.

Şi despre Traian Basescu, ginerele fostului dictator a făcut mai multe dezvaluri. Oprean spune că Băsescu avea trecere la Elena Ceauşescu, că se afla în graţiile "tovarăşei" şi că era un om al Securităţii, fără să precizeze însă gradul pe care îl avea.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ