Gabriela Firea: "Nu sunt la Cex-ul paralel de la Parlament!"

Monday, 25 November 2019, 21:25 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Primarul general al Capitalei şi preşedintele PSD Bucureşti, se delimitează de tabăra "baronilor" social-democraţi care doresc schimbarea Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului.

Firea publică pe Facebook o imagine pentru a demonstra că se află acasă, nu la întâlnirea liderilor PSD de la Parlament, întâlnire pe care o numeşte "Cex-ul paralel".

"Sunt acasa, cu familia, ca orice mama neparalela cu familia ei... nu sunt la “Cex-ul paralel” de la Parlament, cum titreaza unele site-uri. Cand am ceva de spus, nu ma ascund, nu ma sfiesc.

#PentruOameni #PentruViitorulCopiilorNostri

#ReformaReala #Adevar #Echipa", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Peste 20 de preşedinţi de organizaţii PSD sunt prezenţi luni seara la întâlnirea informală convocată de liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor. Anterior, Ciolacu a avut o discuţie cu Viorica Dăncilă acasă la aceasta. Potrivit unor surse, Viorica Dăncilă urmează să-şi anunţe marţi, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, retragerea din fruntea partidului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-25 23:26:21
Daniela

Cred ca cei ce tot profita de ineptia cu "paralelismul" sunt paraleli cu bunul simt și cu realitatea. Eu, una, m-am saturat de aberații și manipulări nesimțite. Veniți-va în fire, dacă mai aveți un pic de respect pentru poporul pe care țineți morțiș sa îl conduceți, sa îl prostiți și sa îl subjugati

2019-11-26 10:28:33
johnneil

Astia sunt rupti total de realitate. Viseaza mereu si mereu numai de statul PARALEL, cexul PARALEL. etc. Dar ei de fapt traiesc intr-o lume paralela fata de restul tarii.

Alte articole din: Ultimele Stiri