Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doliu în PNL: un fost parlamentar a murit

Saturday, 04 July 2020, 12:03 Sursă: Realitatea.net

„Ne despărțim de un om echilibrat, care a cultivat dialogul și a fost un coleg înzestrat cu altruism și spirit de solidaritate”, transmite preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica.

Cariera sa profesională a fost dedicată educației, domeniu pe care l-a slujit în calitate de dascăl și director de școală încă din 1965. Absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Matematică, domnul Brezniceanu a fost profesor de matematică și director la Şcoala Beloţ (jud.Dolj), la Şcoala Hipoacuzici Craiova, profesor cooperant în Maroc, oraşul Marrakech (1976-1981), profesor de matematică la Şcoala 32 din Craiova, profesor de matematică și director la Şcoala generală nr. 11 din Craiova. Cariera politică a început-o încă din 1990, când a devenit deputat de Dolj (1990-1992, urmând alte două mandate de parlamentar (1992-1996 și 1996-2000).

A fost unul dintre cei mai activi parlamentari ai Doljului, având numeroase inițiative legislative și intervenții în plenul Parlamentului României. Contribuția sa majoră la sprijinirea sistemului de educație a fost adusă din calitate de membru și secretar al Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților, precum și din comisia similară a Consiliului Județean Dolj.

Citeşte continuarea pe realitateadecraiova.net


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ